Galatasaray, Mislav Orsic'i Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
22.04.2023 - 08:50 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 09:03

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, İngiltere Premier Ligi'nde Southampton forması giyen Mislav Orsic'i kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Mislav Orsic'i Transfer Listesine Aldı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan lider Galatasaray, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde yer alan son isim...

Galatasaray, Mislav Orsic ile ilgileniyor

Hırvat basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın, İngiltere Premier Ligi'nde Southampton forması giyen ve fazla forma şansı bulamayan sol kanat oyuncusu Mislav Orsic ile ilgilendiği belirtildi.

Fazla forma şansı bulamadı

Fazla süre bulamadığı için sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen 30 yaşındaki yıldız oyuncuyla iki Türk kulübünün daha ilgilendiği ifade edildi ancak bu takımların ismi verilmedi.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz Çin'e nasıl gitti! Şaka gibi öykü
Habere Git

Dinamo Zagreb'e dönme durumu var

Öte yandan, Hırvat yıldızın eski kulübü Dinamo Zagreb'e dönme durumu da var. Dinamo Zagreb teknik direktörü Igor Biscan, oyuncunun geleceği hakkında, "Ne olacağını bilmiyorum ama benim pozisyonum açık. Kulübe verdiği katkı ve getirdiği her şeye rağmen onu her zaman burada görmek isterim" dedi.

Bu sezonki performansı

6 Ocak 2023 tarihinde Hırvat ekibinde 5.75 milyon Euro bonservis bedeliyle Southampton'a transfer olan Orsic, bu sezon çıktığı 32 karşılaşmada 13 gol ve 8 asist kaydetti.

Sözleşmesi devam ediyor

Hırvat oyuncunun İngiliz kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Yunan basını duyurdu! İşte Ergin Ataman'ın yeni takımı
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler