G.Saray, Icardi için harekete geçti! Suç duyurusunda bulunulacak...

İsa Kethüda
20.02.2024 - 22:19 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 22:35

Son dakika haberleri. Galatasaray Kulübü'nün, Mauro Icardi için hazırlanan montaj video hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağı iddia edildi. Detaylar.

G.Saray, Icardi için harekete geçti! Suç duyurusunda bulunulacak...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi hakkında sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuru yapılacağını duyurmuştu.

Fenerbahçe'den Icardi çağrısı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çağrıda bulunmuştu.

Kızılhan'ın çağrısında, "Sosyal medyada dolaşan rakip tribünlere yapılan hareketin görüntüsü seviyesizlik ve tribünleri sahaya indirme çabasıdır.

İlgini Çekebilir
VAR kayıtları açıklandı
Habere Git

"Bu hareket TFF tarafından görülecek mi?"

Tribün çekimi ile her şeyin gözler önünde olduğu bu hareket TFF tarafından görülecek mi? Bu yanlış PFDK’ya sevk edilecek mi? merakla bekliyoruz" ifadeleri kullanılmıştı. 

Galatasaray suç duyurusunda bulunacak

Gazeteci Nevzat Dindar ise, Galatasaray Kulübü'nün, Mauro Icardi için hazırlanan montaj video hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını iddia etti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yönetici PFDK'ye sevk edildi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler