Galatasaray, Mauro Icardi Ve Milot Raschica İle Görüşmelere Başladı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
22.05.2023 - 17:24 | Son Güncellenme: 22.05.2023 - 17:44

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, iki yıldız oyuncu Mauro Icardi ve Milot Raschica ile görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Galatasaray, Mauro Icardi Ve Milot Raschica İle Görüşmelere Başladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Sivasspor galibiyetiyle birlikte şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj yakalayan Galatasaray, kiralık olarak oynayan futbolcuları Mauro Icardi ve Milot Raschica için görüşmelere başladı. 

İki futbolcu Galatasaray'da devam etmeyi istiyor

Her iki futbolcuya talip olan başka takımlar da var; tam da bu noktada futbolcuların iradesi devreye giriyor. İki futbolcu da Galatasaray'da devam etmeyi istiyor. 

Norwich City ile ilk görüşme yapıldı

Milot Rashica'nın temsilcisi Aykut Erçetin, Kosovalı futbolcu için Galatasaray ile Norwich City arasında ilk görüşmenin yapıldığını söyledi. 

İlgini Çekebilir
Icardi uçuşa geçti, Valencia geride kaldı!
Habere Git

"Rashica Galatasaray'da kalmak istiyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erçetin, "Galatasaray ilk görüşmeyi yaptı. Elbette ki sonraki görüşmeler de olacak. Hiçbir transfer bir görüşmeyle sonuçlanmaz. Milot'a talip olan başka takımlar da var; ama o, Galatasaray'da kalmak istiyor. 

Sosyal medya paylaşımlarına baktığınız zaman da anlayabilirsiniz, Galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğini. Son maçtan sonra galibiyet kutlamalarına oğlunu da yanına alarak katıldı. Oğlu Mayıs'ın 19'ında doğdu. Mayıs 5. ay, 19. gün ise 19-05 oluyor, yani Galatasaray'ın kuruluş yılı. 

"Tam olarak benimsediler kulübü"

Bu nedenle oğlu alıştı, Galatasaray amblemini görünce happy birthday (Mutlu yaşlar) diyor. Tam olarak benimsediler kulübü. Milot, Galatasaray'da devam etmek istiyor. Bu Norwich City'nin de vereceği kararı etkileyecek. İkinci görüşmede ne olacağını göreceğiz'' dedi. 

İlgini Çekebilir
Bünyamin Gezer'den şoke hareket
Habere Git

Aykut Erçetin, Rashica'nın son haftalarda, taktik olarak, Boey'ye orta ve bindirmeler için alan açmak adına, oyunu defansif yönüyle daha fazla oynadığını belirterek, "Birkaç maçtır üretkenlikten uzak olduğunu söyleyenlere katılmıyorum; çünkü taktik gereği her zaman takım savunması içinde yer alıyor ve bu anlamda takımına çok yardımcı oluyor" şeklinde konuştu. 

Öte yandan Mauro Icardi bu sezon sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 24 maçta 20 gol ve 8 asist kaydetti. Milot Rashica ise, görev aldığı 29 karşılaşmada 6 gol ve 6 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler