G.Saray ilgileniyordu! İstediği ücret şoke etti...

12.07.2019 - 15:15 | Son Güncellenme: 12.07.2019 - 18:15

G.Saray ilgileniyordu! İstediği ücret şoke etti...

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'nin formasını giyen Brezilyalı sağ bek Daniel Alves'ın istediği net maaş dudak uçuklattı. Son olarak Copa America'da harika bir performans sergileyen Alves yıllık 7 milyon Euro talep ediyor.

Akşam'ın haberine göre, Copa Amerika turnuvasında gösterdiği performansla klasından hiçbir şey kaybetmediği görülen ve Galatasaray’ın transfer listesine girdiği iddia edilen Dani Alves’in İnter’den istediği ücret olay oldu.

İmza parası + 7 milyon Euro

Linnes ve Şener Özbayraklı’yı sağ kanatta düşünen, Mariano’nun yerini Dani Alves’le dolduracağı yazılıp çizilen Galatasaray’ın yıldız futbolcuyla kesinlikle ilgilenmediği ortaya çıkarken, 36 yaşındaki futbolcunun İnter’den yıllık 7 milyon Euro istediği belirtildi.

Sarı kırmızılı kulübün Alves’i istemesi halinde bu parayı Galatasaray’dan talep etmesi beklenen süper sağ bekin, en az 5 milyon Euro da imza parası isteyeceği tahmin edilirken, Fatih Terim ve ekibinin Sambacı oyuncunun durumunu bildiği için Alves’e hiç yanaşmadığı, hatta konusunu bile açmadığı ifade edildi.

 
Senin için hazırladığımız haberler