G.Saray kadro dışı bırakmıştı, yeni adresi belli oldu!

27.05.2020 - 10:43 | Son Güncellenme: 27.05.2020 - 10:49

G.Saray kadro dışı bırakmıştı, yeni adresi belli oldu!

Galatasaray’ın gelecekte çok şeyler beklediği ancak sözleşme uzatmaması nedeniyle kadro dışı bıraktığı Mustafa Kapı, imzayı atıyor.

Hürriyet gazetesinin haberine göre genç futbolcu yaz transfer sezonu açılır açılmaz Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak.

Bordo mavili ekibin uzun süredir peşinden koştuğu 2002 doğumlu Mustafa, Avrupa kulüplerinin de radarındaydı.

Galatasaray kulübü Mustafa Kapı’yla ilgili 17 Şubat 2020 tarihinde şu açıklamayı yapmıştı:

“Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır.”

İlk olarak Riekerink döneminde henüz 14 yaşındayken Levski Sofya ile oynanan hazırlık maçında A takım forması giyen Mustafa, 23 Aralık 2018’deki Sivasspor maçında Galatasaray tarihinde bir resmi karşılaşmada forma giyen en genç oyuncu (16 yıl 4 ay 15 gün) unvanını almıştı.

Galatasaray, Mustafa Kapı’yı takımda tutamadı ancak Yunus Akgün ve Atalay Babacan gibi iki genç oyuncunun sezon sonu bitecek sözleşmelerini uzatmayı başardı.

Trabzonspor bu sezon başında Salih Kavrazlı, Fıratcan Üzüm, Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı, Atakan Gündüz gibi genç futbolcuları transfer etmiş, altyapısından birçok ismi A takımda oynatmaya başlamıştı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler