G.Saray kulüp doktoru Yener İnce'den Icardi açıklaması: "Ameliyata alacaktık"

30.10.2023 - 10:04 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 10:15

Süper Lig takımlarından Galatasaray Kulübü'nün doktoru Yener İnce, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'yi neredeyse ameliyata alacaklarını söyledi. Detaylar.

G.Saray kulüp doktoru Yener İnce'den Icardi açıklaması: "Ameliyata alacaktık"

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce, Mauro Icardi'nin sağlık durumu hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İnce, "Neredeyse ameliyata alacaktık" dedi. İşte detaylar.

Geçtiğimiz sezon PSG'den kiralık olarak transfer edilen ve bu yıl da bonservisi alınan Mauro Icardi, Bayern Münih karşılaşması öncesi oynanan Beşiktaş maçında talihsizlik bir sakatlık yapamıştı.

Icardi, Bayern Münih maçı için fedakarlık yaptı

Dev derbide 2 gol atan ve mücadeleyi sekerek tamamlayan Arjantinli yıldız, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanacak maça da fedakarlık yaparak çıktı. 

İlgini Çekebilir
"MHK yatsın – kalksın İsmail Kartal'a şükretsin"
Habere Git

Sarı-Kırmızılı takımın kulüp doktoru Yener İnce, fedakarlık yapıp Bavyera ekibine karşı oynayan ve 1 de Panenka golü atan Mauro Icardi'nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yener İnce: "Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık"

Fanatik'te yer alan habere göre; sağ ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli golcünün ağrısının çok fazla olduğunu söyleyen İnce, "Bayern maçında iğneyle oynadı. Durumu çok ciddiydi. Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık. Elimizden bu kadarı geldi. İğneyle çıkıp mücadele etti" ifadelerini kullandı.

Antrenmanlara çıkmayacak

Bayern Münih karşısında 1 gol atan, önceki gün Rizespor maçında zaferi getiren golün asistini yapan tecrübeli forvetin, bir süre daha fedakârlık yapacağı öğrenildi. Hocası Okan Buruk’un söylediği gibi antrenmanlarda yer almayan Icardi, sadece maç günlerinde iğne olacak ve maçlarda forma giyecek.

İlgini Çekebilir
İşte Okan Buruk'un soyunma odasında yaptığı konuşma: "Bu kadarı fazla!"
Habere Git

3 maçı iğneyle oynayacak

Bu doğrultuda 3 Kasım’da Kasımpaşa, 8 Kasım’da Bayern Münih ve 11 Kasım’da Hatayspor mücadelelerinde iğne ile oynayacak. Söz konusu 3 karşılaşmanın ardından da milli ara verilecek. Arjantinli süperstarın, bu arada tamamen dinlenme ve iyileşme fırsatı bulup, milli mesai sonrasında tamamen hazır hale geleceği bildirildi.

Normal şartlar altında sağlık ekibi, yıldız oyuncunun Bayern Münih ve Rizespor maçlarında oynamaması konusunda öneride bulundu. Fakat 30 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı ekibe olan bağlılığından ötürü özel iğne ile iki maçta da sahada yer aldı.

Bu sezonki performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden  30 yaşındaki forvet oyuncu, bu sezon forma giydiği 17 karşılaşmada 15 gol ve 3 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fred neden sakatlandı? Ünlü yorumcu açıkladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler