Luis Suarez, Nacional'den Ayrılıyor!

İsa Kethüda
20.09.2022 - 15:41 | Son Güncellenme: 20.09.2022 - 15:46

Transfer döneminde ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Uruguaylı yıldız Luis Suarez'in, Nacional ile olan sözleşmesi Ekim ayı sonunda sona eriyor...

Luis Suarez, Nacional'den Ayrılıyor!

Uruguay Ligi ekiplerinden Club Nacional'de forma giyen ve ismi Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan golcü oyuncu Luis Suarez, takımdan ayrılıyor...

Suarez takımdan ayrılıyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid'deki sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte ismi Türk takımlarından özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Luis Suarez'in yeni macerası kısa sürmüşe benziyor. Ülkesi ekiplerinden Nacional'e transfer olan Suarez'in Ekim ayı sonunda takımdan ayrılacağı belirtildi.

"Gelmek için çok çaba sarf etti"

Luis Suarez'in durumuna ilişkin Punto Penal'e açıklamalarda bulunan Nacional Başkanı Jose Fuentes, "Uruguay'da lig sona erer ve Luis Suarez ayrılır. Bu şekilde anlaşmıştık. Anlaştığımız şey buydu. Gelmek için çok çaba sarf etti. Beklenti yaratmamak için söylüyorum ki Suarez ayrılıyor. Ona da sormuşlar, o da aynı yanıtı vermiş" ifadelerini kullandı.


Uruguay'da lig Ekim ayı sonunda bitecek ve sonrasında Luis Suarez için milli takım ile Dünya Kupası macerası başlayacak.

Suarez: "Herkese minnettarım"

Uruguay'a dönüşüyle ilgili konuşan Suarez ise "Herkese, diğer kulüplere de, tüm Uruguay halkına minnettarım. Umarım milli takım ile de hazırlıklarımıza en iyi şekilde devam ederiz ve tüm taraftarlar Dünya Kupası'nda Uruguay'ın en iyi halinin keyfini çıkarabilirler" dedi.

İlgini Çekebilir
Marcao: "Buradaki başlangıç planlandığım gibi gitmiyor"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan, Uruguay ekibiyle 10 maça çıkan tecrübeli oyuncu 4 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler