Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun hoca adayı Rudi Garcia!

06.04.2022 - 16:15 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 16:35

Galatasaray kongresi için geri sayım sürerken başkan adaylığını açıklayan isimlerden Eşref Hamamcıoğlu'nun teknik direktör tercihi belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun hoca adayı Rudi Garcia!

Galatasaray kongresi için geri sayım sürerken iki aday Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk çalışmalarını sürdürüyor. İki aday da Domenec Torrent ile devam etmeyi düşünmüyor.

İki adayın tercihi de Terim değil

Fotomaç'da yer alan habere göre; Geçen seçimin en çok talep gören ismi Fatih Terim de bu kez pek revaçta değil... İki adayın hoca tercihleri merakla beklenirken Hamamcıoğlu'nun teknik direktörünün ünlü yabancı bir hoca olduğu öğrenildi.

Hamamcıoğlu'nun tercihi Rudi Garcia

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'nun başkan seçilmesi halinde takımı Fransız teknik direktör Rudi Garcia'ya emanet etmek istiyor. Daha önce de 58 yaşındaki Fransız teknik adamı takımın başına getirmeyi düşünen Hamamcıoğlu'nun Garcia ile yeni bir görüşme yaptığı ve yeniden prensipte anlaştığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray’da flaş karar! Tek tek çağrılacaklar
Habere Git

Lille ile Ligue 1'i kazandı

Kariyerinde Saint-Etienne, Dijon, Lille, Roma, Marsilya ve Olimpik Lyon takımlarını çalıştıran Garcia, Lille ile 2010-2011 yılında Ligue 1'de lig ve kupa şampiyonluğu kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler