Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da Davinson Sanchez takımdan ayrılabilir

Özgür Koç
04.01.2024 - 08:54 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 09:09

Galatasaray'ın devre arasında yaptığı flaş transferlerden biri hakkında daha flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Yıldız futbolcunun Serie A'ya transfer olacağı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da Davinson Sanchez takımdan ayrılabilir

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın sezon başına kadrosuna kattığı yıldız transferlerinden biri de Premier Lig ekibi Tottenham'a 9,5 milyon euro bonsercis bedeli ödenerek transfer edilen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez olmuştu.

Çizme'den Davinson Sanchez iddiası

Sarı kırmızılılarla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalayan 27 yaşındaki savunmacı hakkında Çizme'den flaş bir transfer iddiası geldi.

Napoli, Sanchez için harekete geçti

Calciomercato'nun haberine göre; Serie A'nın son şampiyonu Napoli'nin Galatasaray'ın yıldız stoperi Davinson Sanchez'i transfer etmek için harekete geçtiği ve bu doğrultuda Kolombiyalı oyuncunun menajeri ile iletişime geçtiği öne sürüldü.

Adaptasyon sorunu yaşıyor

Haberde ayrıca, 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a adapte olmakta zorlandığı ve bu durumdan memnun olmadığı öne sürülürken, Napoli'de forma giyme fikrinin de Davinson Sanchez'i cezbettiği yorumu yapıldı.

Kolombiyalı savunmacının geçtiğimiz aralık ayında yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemediği ve 10 gün sonra sahalara dönebileceği bildirildi.

Bonservisi için 8 milyon Euro

Davinson Sanchez'in 8 milyon Euro karşılığında Napoli için İstanbul'dan ayrılabileceği bildirildi.

Sanchez'in yıllık ücretinin 3 milyon Euro civarında olduğu ve bu bedelin Napoli için fazla olabileceği yorumu yapılsa da 27 yaşındaki savunmacı için bu ücretin verilebileceği de iddia edildi.

14 maçta oynadı

Ajax ve Tottenham gibi önemli takımlarda forma giyen Davinson Sanchez bu sezon Galatasaray ile 14 maça çıktı. Kolombiyalı futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

Piyasa değeri 16 milyon Euro

Kolombiya Milli Takımı formasını da 58 kez terleten 1.78 boyundaki sağ ayaklı stoperin güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler