G.Saray'da flaş gelişme: Erden Timur istifasını sunuyor

İsa Kethüda
29.05.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 29.05.2024 - 16:32

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un, yarın istifasını Başkan Dursun Özbek'e sunacağı iddia edildi.

G.Saray'da flaş gelişme: Erden Timur istifasını sunuyor

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Kulübünde yenilen göreve seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu ilk toplantısını başkan Dursun Özbek yönetiminde kulüp gelenekleri uyarınca Galatasaray Lisesi'ndeki Abdurrahman Şeref Salonu'nda gerçekleştirildi.

Görev bölümü yapıldı

İlk toplantıda yönetim kurulunda görev bölümü yapıldı. Metin Öztürk'ün ikinci başkanlığı, Niyazi Yelkencioğlu ve Mehmet Cibara'nın başkan yardımcılıkları, Eray Yazgan'ın ise genel sekreterliği devam etti.

Yönetime girmeyen İsmail Sarıkaya'nın yerine muhasip üye olarak İbrahim Hatipoğlu atandı.

Erden Timur bırakıyor

Daha önce yönetimde olmayacağını açıklayan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un da artık görevine devam etmeyeceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Menajeri açıkladı! İşte Kerem Aktürkoğlu'nun peşindeki takım
Habere Git

Başkana istifasını sunacak

A Spor'da yer alan habere göre; yarın itibarıyla Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un, Başkan Dursun Özbek'e istifasını sunmasının beklendiği belirtildi. 

Dursun Özbek: "Erden Timur önümüzdeki süreçte bizimle olacaktır"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Erden Timur önümüzdeki süreçte bizimle olacaktır. İçinde öyle bir Galatasaray sevgisi var ki bu işin dışında kalma imkanı yok. Yönetimde fikir ayrılıkları olabilir.

Bugün için öyle bir ayrılık fikri var, biraz da ailevi... Benim inancım önümüzdeki süreçte yine bizimle birlikte olacağı yönünde." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler