G.Saray'da forvet tepkisi: "Aysal olsa..."

14.01.2019 - 08:36 | Son Güncellenme: 14.01.2019 - 11:36

G.Saray'da forvet tepkisi: "Aysal olsa..."

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor.

Galatasaray'da yoğun gündem

Forvet transferini gerçekleştirmek için uğraş veren yönetim, bir taraftan da kadroda düşünülmeyen futbolcularla yollarını ayırmaya çalışıyor.

Muğdat Çelik de ayrılacaklar listesinde

Galatasaray’a büyük umutlarla gelen ancak; beklentilere henüz yanıt veremeyen Muğdat Çelik’in de takımdan ayrılacak oyuncular listesinde yer aldığı ifade edildi.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda ilerliyorlar

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda kadro planlamasını yapan yönetim, Muğdat için gelen tekliflere açık.

Muğdat Çelik için teklifler var

Akhisarspor’da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken ve Galatasaray’a transfer olan futbolcunun sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istemediği öğrenildi.

Çaykur Rizespor da Muğdat'ı transfer etmek istedi

Muğdat için eski kulübü Akhisarspor ile Spor Toto Süper Lig’de var olma mücadelesi veren Çaykur Rizespor devreye girdi.

Cihat Arslan transfere sıcak bakmıştı ama...

Akhisarspor teknik direktörü Cihat Arslan, Radyospor’da yaptığı açıklamada Muğdat’ı kadrosunda görmek istediğini söylemiş fakat; transfer gerçekleşmemişti.

Muğdat için transfer teklifi

Fotospor’da yer alan habere göre; Okan Buruk yönetimindeki Rizespor da Muğdat Çelik’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu.

Muğdat transferi olumsuz

Bu transfer girişimi ise futbolcunun Rizespor’a gitmeye sıcak bakmaması gerekçesiyle sonuçlanmadı.

Muğdat: "Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak istiyorum"

Muğdat Çelik’in, ”Galatasaray benim hayallerini kurduğum, şampiyonluk yaşamak istediğim takım” dediği ve olumsuz yanıt verdiği iddia edildi.

Muğdat Çelik'in bu sezonki performansı

Galatasaray’ın, bu sezon 17 maçta 161 dakika süre alan ve skora katkı sağlayamayan Muğdat Çelik’i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen kulüplere de kolaylık sağlayabileceği öne sürülüyor.

Muğdat Çelik'in Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Muğdat Çelik, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon TL kazanıyor. Ayrıca Muğdat, ligdeki her puan başına 8 bin TL, kupa için 4 bin TL gelir elde ediyor. Muğdat bu sezon Avrupa Ligi ve Süper  Lig'de 20 maçta ilk 11'de başlarsa sözleşmesi otomatikman uzuyor. Futbolcunun sözleşmesi uzarsa, yıllık  alacağı da 2 milyon 300 bin TL olarak güncellenecek.

Üyelerden forvet tepkisi

Bu arada Galatasaray, devre arası transfer döneminde çeşitli futbolcularla transfer görüşmesi yapsa da henüz forvet transferini gerçekleştiremedi.

Forvet transferinin yapılmamasına tepki gösterdiler

Fatih Terim’in olmazsa olmaz diyerek mutlaka takviye yapılması gereken noktalardan biri olduğunu ifade ettiği forvet mevkisi için genel kurul üyeleri tepkili.

"Ünal Aysal eleştirildi ama o bu kadar beklemezdi"

Üyeler arasında,  “Ünal Aysal bile o kadar eleştirildi ama forvet transferi için bu kadar beklemezdi” yorumlarının yapıldığı öğrenildi.

UEFA ile yapılan anlaşma zora sokuyor

Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, UEFA ile yapılan anlaşma sebebiyle transferde rahat hareket edemediklerini açıklamıştı. Satışı yapılan futbolculardan elde edilen gelir ise transfere harcanabiliyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler