Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun hoca adayı De Zerbi

03.06.2022 - 09:46 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 12:32

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent iki başkan adayının da gelecek sezon planları arasında yer almazken Eşref Hamamcıoğlu'nun hoca adayı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun hoca adayı De Zerbi

Futbolda 2021-2022 sezonunu hayal kırıklığıyla geçiren Galatasaray'da gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkanlık için yarışacak Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, seçilmeleri halinde ilk iş olarak takımın başına yeni hocayı getirecek. İki başkan adayının da Domenec Torrent ile devam etmeyeceği bilinirken, Eşref Hamamcıoğlu'nun teknik direktör listesinde sürpriz bir isim ortaya çıktı.

11 Haziran'da Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun koltuğu almak için yarışacağı seçimin ardından en çok merak edilen konu, Galatasaray'ın yeni hocasının kim olacağı...

Dursun Özbek, Okan Buruk'u istiyor

Başkan adaylarının, İspanyol teknik direktör Domenec Torrent ile yola devam etmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. İki başkan adayının da hoca adayları yavaş yavaş ortaya çıkarken, Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde en güçlü teknik direktör adayı Okan Buruk.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da başkanlık yarışında kim daha önde?
Habere Git

Hamamcıoğlu'nun hoca adayı De Zerbi

Sabah'ta yer alan habere göre; Yabancı teknik adam tercihi yapması beklenen Eşref Hamamcıoğlu'nun kafasındaki ismin kim olduğu da ortaya çıktı. Fransız Rudi Garcia ve Alman Marco Rose isimleri uzun süredir gündemi meşgul etse de Hamamcıoğlu'nun yetki verdiği isimlerin düşündüğü hoca Roberto De Zerbi.

Görüşmeler başladı

Bir süre önce Shakhtar Donetsk'ten ayrılan 42 yaşındaki İtalyan teknik adam, Galatasaray'la görüşmelere başladı. 2014 yılında ilk teknik direktörlük tecrübesini yaşayan De Zerbi, Shakhtar Donetsk, Sassuolo, Benevento, Palermo, Foggia ve takımlarını çalıştırdı.

Savaş nedeniyle veda etti

25 Mayıs 2021'de Shakthar Donetsk'in başına geçen İtalyan çalışıtırıcı, 30 maçta 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. De Zerbi, savaş nedeniyle Ukrayna'daki liglerin durdurulmasının ardından takımına veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler