Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?

06.04.2022 - 08:37 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 12:13

Galatasaray'da hafta sonu Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi maç öncesi en büyük soru işareti Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynayamayacağı! İşte Kerem'in sakatlığında son durum...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?

Galatasaray’da ligin 32. haftasında Fenerbahçe ile 10 Nisan Pazar günü Kadıköy'de oynanacak olan derbi öncesi herkes tarafından en çok merak edilen konu Kerem Aktürkoğlu’nun derbiye yetişip yetişmeyeceği. 

Seferberlik ilan edildi

Kasık adelesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edilen genç oyuncunun Fenerbahçe maçında oynaması için sağlık ekibi tarafından seferberlik ilan edildi. 

Yarın akşam takımla çalışacak

Milliyet'te yer alan habere göre; Kerem’in yarına kadar kesinlikle takımla beraber antrenmana çıkmayacağı ve bu süreçte tedavi olup bireysel çalışmalar gerçekleştireceği belirtildi. Yarın akşam takımla antrenmana çıkması planlanan Kerem’in ilk olarak durumu bu antrenmanda gözden geçirilecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Burak Elmas'a seçimi erteleyelim çağrısı
Habere Git

Cumurtesi karar verilecek

Genç oyuncunun derbi öncesi yine cuma ve cumartesi günleri de antrenman performansına bakılarak durumuna karar verileceği öğrenildi. 

Bu yüzden sarı-kırmızılı yetkililer Kerem’in oynayıp oynamaması konusunda temkinli yaklaşarak, “Oynar veya oynamaz diyemeyiz. Bu bir süreç ve gün gün durumuna bakılarak karar verilecek” ifadelerini kullandı.

Kerem'in bu sezonki performansı

Galatasaray'ın bu sezonki en önemli oyuncusu konumundaki 23 yaşındaki milli futbolcu, sarı kırmızılı formayla 45 maça çıkarken, 11 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler