G.Saray, Muslera ile yola devam edecek mi? Okan Buruk açıkladı

İsa Kethüda
21.02.2024 - 21:50 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 22:02

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera'nın sözleşme durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

G.Saray, Muslera ile yola devam edecek mi? Okan Buruk açıkladı

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın akşam Çekya ekibi Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan kaleci Fernando Muslera ile ilgili kararını verdi. 

"Kaan Ayhan'ın bu dönemde ağrıları var"

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Okan Buruk, "İki tane sakat oyuncumuz, 2-3 hafta içerisinde takımla birlikte yüzde yüz olacaklardır diye düşünüyoruz. Hedefimiz Beşiktaş maçı. Kaan Ayhan'ın bu dönemde ağrıları var ama ağrılarla birlikte oynamaya devam ediyor. İdareli kullanıyoruz onu. Son maç kadroya da almadık" dedi.

"Muslera ile ilgili bir sıkıntı olacağını düşnümüyorum"

Kontratı bitecek olan Fernando Muslera ile ilgili sözlerine devam eden Buruk, "Muslera'nın sözleşmesi de Galatasaray'ın kaptanı, Galatasaray taraftarı onu çok seviyor, Galatasaray'ı çok seviyor. O yüzden Nando ile ilgili de ileriye dönük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 

İlgini Çekebilir
Süper Kupa'nın tarihi ve yeri açıklandı
Habere Git

"Bizim isteğimiz onun bizimle devam etmesi"

Galatasaray'ın her zaman yine bu sene de başarılarında büyük pay sahibi ve oynadığı oyun ve aldığı rol bizim için çok önemli. Bizim isteğimiz onun bizimle devam etmesi. İnşallah ben de bu şekilde olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Lazio'dan transfer edilmişti

Sarı-Kırmızılı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olan Fernando Muslera, 2011 yılında İtalya Serie A ekibi Lazio'dan 6.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

15 kupa kazandı

37 yaşındaki tecrübeli kaleci, Galatasaray ile 15 kupa kazandı. Muslera, sarı-kırmızılı takım ile 6 Süper Lig, 5 Türkiye Süper Kupası ve 4 Türkiye Kupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
TFF açıkladı: Süper Lig'in bitiş tarihi değişti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler