G.Saray'da transfer gelişmesi! Okan Buruk onay verdi

08.09.2024 - 08:50 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 08:56

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, İtalya Ligi'nde Napoli'de forma giyen merkez orta saha oyuncusu Michael Folorunsho ile ilgileniyor.

G.Saray'da transfer gelişmesi! Okan Buruk onay verdi

AJANSSPOR HABER

Son olarak Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, İtalyan kulübünden bir futbolcuyu daha transfer listesine aldı.

Sarı-Kırmızılılar, boşta olan Fransız yıldız Adrien Rabiot ile temaslarını sürdürürken gündeme yeni bir isim daha geldi.

Michael Folorunsho gündemde

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Cimbom'un hedefindeki yeni isim Napoli'de forma giyen 26 yaşındaki İtalyan yıldız Michael Folorunsho.

Okan Buruk onay verdi

Sarı- Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk'un Rabiot transferinin gerçekleşmemesi durumunda Michael Folorunsho transferine onay verdiği bildirildi.

2019 yılından beri Napoli'de forma giyen İtalyan yıldızın sözleşmesi 2029 yılında sona eriyor.

Piyasa değeri 8.5 milyon Euro

8 numara dışında 6 ve 10 numara pozisyonunda da görev yapan Folorunsho'nun güncel piyasa değeri 8.5 milyon Euro.

Napoli kariyeri

Napoli'nin bu sezon hiçbir maçta görev vermediği yıldız oyuncu kariyerinde 265 karşılaşmada görev aldı. 38 gol atarken 17 de asist yaptı. Yıldız futbolcu, 2 kez İtalya Milli Takım formasını giydi.

26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Hellas Verona'ya kiralanmıştı. Burada 34 maça çıkan Folorunsho 5 gol atarken 1 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler