Yunus Akgün'ün Zam Alması Zora Girdi | Ayrılık İddiası

İsa Kethüda
10.11.2022 - 09:23 | Son Güncellenme: 10.11.2022 - 10:31

Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen ve formasını Rashica'ya kaptıran Yunus Akgün'ün istediği zam ücretini almasının zora girdiği iddia edildi.

Yunus Akgün'ün Zam Alması Zora Girdi | Ayrılık İddiası

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Ofspor 2-1 yendiği karşılaşmada taraftarların yoğun protestosunu maruz kalan Yunus Akgün, formasını da Milot Rashica'ya kaptırmıştı. Yıllık 900 bin liraya oynayan 22 yaşındaki oyuncunun maaşının 9 milyon liraya yükseltilmesi planlanıyordu ancak bunun şu anlık zor olduğu öğrenildi. İşte detaylar.

Yunus Akgün formasını Rachica’ya kaptırdı

Skorer'de yer alan habere göre; ligin ilk haftalarında Teknik Direktör Okan Buruk’un düzenli olarak şans verdiği ama istenen performansı alamadığı Yunus Akgün formasını Rachica’ya kaptırdı.

Durumu endişe yarattı

Kupada da isteksiz görüntüsü ile taraftarın tepkisini çeken Yunus’un bu durumu endişe yarattı. Geçen sezon kiralık gittiği Adana Demirspor’da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve İtalyan kulüplerinin de radarına giren Yunus’un özellikle yerli denklemi de düşünülerek takımda kalmasına karar verilmişti.

İlgini Çekebilir
TRT Spor spikerine ödül çalımı
Habere Git

10 kat yükseltilmesi planlanıyordu

Yıllık 900 bin liralık ücretinin de 10 kat artırılarak 9 milyon liraya yükseltilmesi planlanıyordu. Bu süreçte oyuncunun menajerinin yurt dışında bulunmasından dolayı zam görüşmeleri de ertelenmişti

Ayrılık iddiaları

Yunus’un dibe vurmasıyla beraber zam konusunda da istediği rakamı almasının zor olduğu belirtildi. 6 ay içinde büyük bir düşüş yaşayan Yunus’un devre arasında ayrılığı düşündüğü de iddia edildi. Genç futbolcunun menajerinin İtalya’da bazı kulüplerle görüştüğü bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler