Jesus'un istediği William Carvalho, Galatasaray'a doğru! Menajeri İstanbul'a geldi

06.07.2022 - 08:50 | Son Güncellenme: 06.07.2022 - 08:58

Abdülkadir Bardakçı'yı Fenerbahçe'nin elinden kapan Galatasaray, William Carvalho ile ezeli rakibine ikinci bir transfer çalımı atmak üzere. İşte detaylar...

Jesus'un istediği William Carvalho, Galatasaray'a doğru! Menajeri İstanbul'a geldi

Galatasaray'da yoğun transfer gündemi devam ediyor. Sarı-kırmızılıların özellikle orta saha transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon Berkan, Taylan ve Cicaldau üçlüsünden arzuladığı verimi alamayan Galatasaray yönetiminin bu bölgeye 3 takviye yapması bekleniyor. Fenerbahçe'nin de istediği yıldız oyuncunun transferinde sıcak gelişme yaşandı.  

İki oyuncu imza attı

Sarı-kırmızılılar, şu ana kadar iki futibolcuya resmi imza attırdı. Fenerbahçe'nin de transfer görüşmesi yaptığı Konyaspor'un gözde stoperi Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ı seçti ve 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.  Dursun Özbek yönetimi ayrıca Altay'da geçen sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş'a da 5 yıllık imza attırdı. 

Carvalho, Galatasaray'a doğru

Milliyet'te yer alan habere göre; Orta saha transferine ağırlık veren sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un istediği William Carvalho'nun transferinde önemli aşama kaydetti.

Menajeri İstanbul'a geldi

Portekizli futbolcunun menajeri görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a geldi. Sürpriz bir kararla Real Betis’in Avusturya kampına katılmayan 30 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılıların iyi bir teklif sunduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, genç oyuncuyu kadro dışı bıraktı!
Habere Git

Timur transfere nokta koymak için İspanya'ya gidecek

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, William Carvalho transferine noktayı koymak için İspanya’ya gidecek. Galatasaray, 30 yaşındaki yıldız oyuncuya en iyi teklifi sunarken, Fenerbahçe’nin de devrede olması, Real Betis’in elini güçlendiriyor. Erden Timur, bu transferi bitirerek önlemli bir hamle yapmayı planlıyor.

379 maçta 20 gol, 26 asist

73 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Carvalho, kulüpler kariyerinde 379 maçta 20 gol ve 26 asist kaydetti. Deneyimli futbolcu, Sporting ve Real Betis'in dışında Belçika'da Cercle Brugge formasını terletti.

Sergio Oliveria da listede

Diğer taraftan Porto forması giyen Sergio Oliveira da transfer listesinde bulunuyor. 30 yaşındaki oyuncunun, 8 numara için alternatiflerden biri olduğu bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler