Galatasaray, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etti

24.06.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 19:46

Fenerbahçe'nin Konyaspor ile anlaşmaya varmasına rağmen kendisiyle yaptığı görüşmede pürüz yaşadığı Abdülkerim Bardakçı'yı Galatasaray'ın transfer ettiği iddia edildi.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etti

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Konyaspor forması altında gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen Abdülkerim Bardakçı hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe, Konya ile anlaştı ama...

Fenerbahçe, 27 yaşındaki stoperin transferi için harekete geçmiş ve kulübü Konyaspor ile anlaşmaya varmıştı. Sarı lacivertliler ile Abdülkerim Bardakçı arasında yaşanan görüşmede maaş konusunda anlaşma sağlanamadı.

Galatasaray devreye girdi, Abdülkerim'i kaptı

Yaşanan bu gelişme üzerine Galatasaray, tecrübeli savunmacının transferi için devreye girdi. Hürriyet'te yer alan iddiaya göre, sarı kırmızılılar Konyaspor ile 2.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamayan Abdülkerim Bardakçı da tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.

İlgini Çekebilir
Felipe Melo'dan Galatasaray'a transfer telefonu! "O oyuncuyu alın"
Habere Git

Bugün imzayı atacak

Habere göre; Konyaspor'un sabah antrenmanında takımla çalışan Abdülkerim, İstanbul'a geldi. Milli stoper gün içerisinde imzayı atacak.

Galatasaray'ı Instagram'dan takibe aldı

Bu gelişmelerin ardından Abdülkerim Bardakçı sosyal medyadan Galatasaray'ın hesabını takibe aldı.

Abdülkerim Bardakçı'nın performansı

Geçtiğimiz sezon Konyaspor forması ile 34 karşılaşmada görev alan Abdülkerim Bardakcı, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki stoper, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler