G.Saray'dan hakeme İlber Ortaylı ile tepki

Orhan Gülek
18.02.2024 - 20:47 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 21:05

Galatasaray, MKE Ankaragücü maçı hakemi Ali Şansalan'a İlber Ortaylı videosu ile tepki gösterdi.

G.Saray'dan hakeme İlber Ortaylı ile tepki

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Eryaman Stadı'nda oynanan maçı sarı kırmızılı takım 3-0 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Kerem Demirbay, 14. dakikada Davinson Sanchez ve 39. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Sarı kırmızılıların ilk 2 golü 109 saniyede geldi.

Maçta Cimbom, MKE Ankaragücü maçı hakemi Ali Şansalan'a gol iptali nedeniyle tepki gösterdi.

Hakem Ali Şansalan, golü iptal etti

66. dakikada Derrick Köhn, Ankaragüçlü oyuncuyla girdiği mücadele sonrası pasını penaltı noktası üzerine gönderdi ve Icardi, tek vuruşla topu ağlara gönderdi. Hakem Ali Şansalan, golü iptal ederek Derrick Köhn'ün faul yaptığını belirtti.

Galatasaray, İlber Ortaylı videosu paylaştı

Galatasaray, sosyal medya hesabından bu kararla ilgili İlber Ortaylı videosu paylaşarak şu tepkiyi gösterdi:

"Derrick Köhn sol çizgiden müthiş bindirip pasını Icardi'ye veriyor, Icardi'nin tekte şık şutunda top ağlarla buluşuyor ama karşılaşmanın hakemi tam olarak anlayamadığımız bir şekilde faul kararı veriyor."

İlgini Çekebilir
Galatasaray zemin dinlemedi 2 dakikada 2 gol buldu
Habere Git

Aslan'dan müthiş seri!

Galatasaray bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Sarı kırmızılı takım ligde oynadığı son 14 maçta mağlup olmadı. Söz konusu maçlarda sadece 2 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Cimbom yine lider koltuğunda

Okan Buruk'un öğrencileri bu galibiyetin ardından puanını 69'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede yer alıyor. Ev sahibi ekip Ankaragücü ise 29 puanda kaldı.

Galatasaray'da yeni hedef; Antalyaspor

Galatasaray bir sonraki hafta ligde Antalyaspor'u ağırlayacak. Sarı kırmızılı takım lig maçından önce Sparta Prag ile Perşembe günü tur mücadelesi verecek. Ankaragücü ise Kayserispor deplasmanına gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler