Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.02.2023 - 23:02 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 23:19

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, İtalya Ligi'nde AS Roma forması giyen yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo için dev bir teklif yaptı.

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'u sahasında 2-1 mağlup eden ve tüm kulvarlarda üst üste 15. galibiyetini alan Galatasaray, transferde de atağa kalktı.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo için ısrarını sürdürüyor

Son olarak İtalya Ligi ekiplerinden Sassuolo'dan milli futbolcu Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılı takım, yine İtalya'da AS Roma forması giyen ve kadro dışı kalan Nicolo Zaniolo için ısrarını sürdürüyor.

Zaniolo yarın İstanbul'a geliyor iddiası

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport sitesinde yer alan habere göre; İtalyan yıldızın yarın özel uçakla İstanbul'a geleceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Aslan, Avcı'yı 12'den vurdu!
Habere Git

Galatasaray'ın teklifi 22 milyon Euro

Bir diğer İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre ise, Galatasaray, yıldız oyuncu için Roma kulübüne bonuslar içinde 22 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ve İtalyan kulübünün de bu teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Roma 30 milyon Euro istiyor

Bilindiği üzere, Roma'nın yıldız oyuncu için 30 milyon Euro bonservis bedeli istediği iddia edilmişti. 

Öte yandan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçı sonrası Zaniolo iddiası hakkında açıklamalarda bulundu. Buruk, "Zaniolo, dünya çapında bir oyuncu. Çok önemli bir oyuncu. Kulübü ile ilgili net bir şekilde durumunu bilmemekle birlikte kadromuzda isteyebileceğimiz bir oyuncu. Şu andaki durum nedir bilmiyorum. Kulübümüzün net bir şekilde ilgilisi şu anda yok ama birçok şey konuşuluyor. Kadromuzda görmek çok isterim" diye cevap verdi.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon forma giydiği 17 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi üçlemesi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler