Adnan Polat: "Ben Olsam Cristiano Ronaldo'yu Alırım" | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
17.11.2022 - 10:43 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 10:49

Galatasaray'ın eski Başkanı Adnan Polat, ismi sarı-kırmızılı takımla anılan Manchester United'lı Cristiano Ronaldo'yla ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Adnan Polat: "Ben Olsam Cristiano Ronaldo'yu Alırım" | Transfer Haberleri

Galatasaray'ın Eski Başkanı Adnan Polat, Polat Holding tarafından inşa edilecek olan Piyalepaşa İstanbul Premium projesinin tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Polat, adı sarı-kırmızılı takımla anılan Portekizli yıldız Ronaldo hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Adnan Polat'tan Dursun Özbek'e Ronaldo çağrısı

Akşam'da yer alan habere göre; projeye ilişkin bilgiler veren Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı takımla ilgili de düşüncülerini paylaştı. Yeniden Galatasaray'a başkan olmayı düşünmediğini net bir şekilde dile getiren Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı takımla adı anılan Manchester United'lı Ronaldo konusunda da bir anlamda Dursun Özbek yönetimine çağrıda bulundu.

"Ben olsan Cristiano Ronaldo'yu alırım"

Portekizli süper starın Türkiye'ye gelebileceğini belirten Polat, "Ben olsan Cristiano Ronaldo'yu alırım. Çok büyük bir isim ve büyük bir marka. Dünya çapında ses getiren bir transfer olur. Güzel de olur" dedi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - 3 dünya devi Arda Güler'in peşinde! 22,5 milyon Euro teklif
Habere Git

Adnan Polat, 22 Mart 2008-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında Sarı-Kırmızılı takıma başkanlık yapmış ve o dönemde getirdiği yıldızlarla adından oldukça söz ettirmişti. Polat, 2009 yılında Milan Baros, Harry Kewell gibi dünya çapında yıldızlara Galatasaray forması giydirmiş, teknik direktör olarak da Frank Rijkaard'ı takımın başına getirmişti.

Elano, Abdul Kader Keita, Meksikalı Giovanni dos Santos, Brezilyalı Jo ve Zvjezdan Misimovic gibi yıldızlar da Adnan Polat döneminde Sarı-Kırmızılı formayı giymişti. 

Sarı-Kırmızılılar, Adnan Polat döneminde şampiyonluk yaşamasa da 2008-09 döneminde Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. 2005-06 sezonunda kazanılan şampiyonlukta Başkan yardımcısı olan Adnan Polat'ın o dönemki '20.45'te şampiyonuz' sloganı ise hala Galatasaraylı taraftarlar tarafından unutulmadı. Adnan Polat, lig Dünya Kupası arasına girmeden önce uzun yıllar sonra Floya'ya giderek takımın antrenmanını izlemişti.

İlgini Çekebilir
Fırtına yıldız oyuncu için harekete geçti! Teklifi kabul etmedi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler