Galatasaray'ın Fred İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
15.07.2023 - 08:12 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 08:21

Transfer haberleri... Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen Fred'i kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'ın Fred İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Generali Arena'da karşılaştığı Avusturya ekibi Austria Wien ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Galatasaray'da hedef Fred

Son olarak Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig'ten sol bek oyuncusu Angelino'yu transfer eden sarı-kırmızılı takım, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United forması giyen Fred için de girişimlerini sürdürüyor.

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray, orta sahada 8 numara için Paredes ve Fred arasında gidip geliyor. 

İlgini Çekebilir
Güneş rest çekti Halil imzayı attı
Habere Git

Arjantinli Paredes için PSG ile 6 milyon Euro'ya anlaşan ve oyuncunun kararını bekleyen sarı-kırmızılı takım alternatif olarak Manchester United’ın yıldızı Fred üzerinde duruyor.

İşte Galatasaray'ın Fred teklifi

Cim-Bom ilk planda 30 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibine 5 milyon Euro teklif etti. Manchester United ise 1 sene daha kontratı bulunan Brezilyalı orta saha için 10 milyon Euro istedi.

Fred'in geçen sezonki performansı

Geçen sezon İngiliz kulübüyle 56 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı yıldız, 6 gol ve 6 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi ise 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Icardi transferinde son durum! Okan Buruk açıkladı
Habere Git

Galatasaray'ın rakibi Csakvar

Öte yandan Galatasaray yarın TSİ 19.30'da kamp yaptığı tesislerde Macaristan takımlarından Csakvar ile Avusturya kampının 3. hazırlık maçı yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler