Trabzonspor'dan Umut Bozok için Lorient'e resmi transfer teklifi

28.07.2022 - 14:01 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 17:14

Yeni sezon öncesi 5 bölgeye takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Umut Bozok için Lorinet'e resmi teklifini iletti. İşte önerilen ücret...

Trabzonspor'dan Umut Bozok için Lorient'e resmi transfer teklifi

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren bordo mavililerden flaş bir transfer hamlesi geldi.

Umut Bozok için resmi teklif

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor, geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren ve Galatasaray'ın da devrede olduğu Umut Bozok için tekrardan devreye girdi. Fırtına, golcü oyuncu için dün kulübü Lorient'e resmi teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

Rakam ortaya çıktı

Trabzonspor'un Umut Bozok için kulübü Lorient'e 2 milyon Euro bonservis teklifi yaptığı öğrenildi. 1.5 milyon Euro civarında bir ücret isteyen Umut Bozok'a Galatasaray ise geçtiğimiz günlerde 1 milyon Euro önermişti. Golcü futbolcu ile sarı kırmızılılar arasındaki transfer görüşmeleri durmuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan 6 milyon Euro istediler!
Habere Git

Umut Bozok'un Kasımpaşa performansı

Geçtiğimiz sezonun başında Lorient'ten Kasımpaşa'ya kiralık olarak gelen Umut Bozok, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. İstanbul temsilcisi ile 41 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki santrfor, 20 kez rakip fileleri havalandırarak, ligi gol kralı olarak tamamlamayı başardı. Umut Bozok, 8 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu. Golcü futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler