Galatasaray'ın Uğurcan Çakır İçin Yaptığı Transfer Teklifi Belli Oldu

İsa Kethüda
06.06.2023 - 09:08 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 09:15

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için yaptığı teklif belli oldu. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Uğurcan Çakır İçin Yaptığı Transfer Teklifi Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bir taraftan da kaleci transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda ilk hedef Trabzonspor'un milli yıldızı Uğurcan Çakır. CimBom'un başarılı kaleci için yaptığı teklifte belli oldu. Detaylar...

Galatasaray'ın Uğurcan Çakır teklifi

Fanatik'te yer alan habere göre; Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a ilk teklifin yapıldığı da gelen haberler arasında. Sarı Kırmızılılar para artı takas formülünü masaya koydu. İddiaya göre önerilen isim Mısırlı golcü Mostafa Mohamed artı 4 milyon Euro'ydu.

Uğurcan Çakır, Galatasaray'a sıcak bakıyor

Trabzon cephesi takasa sıcak bakmasa da pazarlık sürecinin olumlu ilerlediği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin Uğurcan transferinde ısrarcı olacağı belirtiliyor. 27 yaşındaki kalecinin de Galatasaray'a sıcak baktığı ileri sürüldü.

"Ben kaptanımı satmam"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da, "Uğurcan kaptanımız. Ben kaptanımı satmam. Ne Uğurcan'ın gerek yurt içi gerekse yurt dışı için gitme talebi var ne de bize gelen herhangi bir teklif var. Bu tür tartışmalara artık son verilsin" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uğurcan Çakır da:, "Ben bugüne kadar gitmek istiyorum demedim. Bu takımın kaptanıyım. Trabzonspor ne derse doğru olan odur" şeklinde konuştu

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır iddialarına yalanlama!
Habere Git

Aslan'ın Muslera planı

Aslan'da Uğurcan'ın transfer olması halinde Muslera'yla ilgili plan da hazır. Yeni sezonda 37 yaşına girecek olan Muslera kulübeye geçerek kalan 1 yıllık kontratını tamamlayacak.

Yedek kaleci ve antrenör

Sözleşmesi bittikten sonra maliyeti çok daha düşük bir kontrat önerilecek ve Nando'dan hem yedek kaleci olması hem de Galatasaray'da antrenörlük kariyerine geçmesi istenecek. Muslera kabul ederse kalacak, yoksa ülkesine dönebileceği ifade ediliyor.

Galatasaray, Günay Güvenç'i de transfer gündemine aldı

Galatasaray, ligden çekilen Gaziantep'ten Kasımpaşa'ya giden kaleci Günay Güvenç'i de transfer gündemine aldı. Ancak Uğurcan Çakır'ın durumundan farklı olarak, Günay'ın transfer edilmesi halinde, Muslera ilk 11'deki görevine devam edecek ve 31 yaşındaki Günay, Muslera sonrasına hazırlanacak. Ancak bu senaryoda Fernando Muslera sonrasına yine başka bir kaleci transferi gündeme gelebilir.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, sezonu 3 puanla kapatmak istiyor! Rakip Başakşehir...
Habere Git

Okan Kocuk'la yollar ayrılıyor

Sarı Kırmızılılar Günay ismini alternatif olarak düşünüyor. Aslan'ın 2. kalecisi Okan Kocuk'la yollar ayrılıyor. Karagümrük'te kiralık oynayan Batuhan Şen'in durumu ise tekrar masaya yatırılacak.

Senin için hazırladığımız haberler