Hakan Karaahmet'ten Alexis Perez Ve Adis Jahovic İçin Transfer Açıklaması

Salim Manav
13.04.2022 - 16:13 | Son Güncellenme: 13.04.2022 - 16:31

Süper Lig takımı Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray'ın gündemindeki Alexis Perez ve Göztepe'den Adis Jahovic hakkında transfer açıklaması yaptı. Detaylar haberimizde...

Hakan Karaahmet'ten Alexis Perez Ve Adis Jahovic İçin Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti ve küme düşme potasıyla arasındaki puan farkını 10'a yükseltti. Giresunspor'da başkan Hakan Karaahmet'ten sürpriz transfer açıklaması geldi. 

"Perez'i kim almak istiyorsa teklif yapar"

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Karaahmet, "Galatasaray'da kongre süreci olduğu için net bir şey söylemek mümkün değil. Alexis Perez birçok takım tarafından takip ediliyor. Perez'in sürecinde olanları göreceğiz, resmi bir şey olmadan konuşamamak lazım. Perez'in önünde daha 6 hafta var. Bu maçlarda daha da iyi oynaması lazım. Perez'i illa satacağız diye bir düşüncemiz de yok. Perez çok kolay bulunmayan oyunculardan, kim almak istiyorsa, teklif yapar ve gerekli cevabı veririz" dedi.

Adis Jahovic iddialarına cevap 

"Adis Jahovic'le anlaştınız mı?" sorusuna Karaahmet, "Transfer konusunda herhangi bir şeyimiz yok. Adis Jahovic transferi gündemde değil, böyle bir düşüncem de yok. Giresunspor'la ilgili farklı düşünceye sahip bir insanım. Jahovic gündemimizde yok. Bunlar zaman zaman çıkıyor, bazen görüyoruz. Şu anda kulübüm ile ilgili işlerle uğraşıyorum scout ekibimizin zaten takip ettikleri futbolcular var, zamanı gelince sizlere duyuracağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Bafetimbi Gomis gönlünde yatan teknik direktörü açıkladı!
Habere Git

28 maçta 4 gol, 1 asist 

Göztepe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adis Jahovic bu sezon İzmir temsilcisinde 28 maçta 4 gol, 1 de asist yaptı ve 5 gole katkı sundu.

30 karşılaşmada 2 gole katkı

Giresunspor'la sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek olan Alexis Perez bu sezon Karadeniz ekibinde 30 karşılaşmada görev yaptı ve 1 gol, 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler