Galatasaraylı Yıldıza Bir Talip Daha Çıktı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
30.04.2023 - 09:56 | Son Güncellenme: 30.04.2023 - 10:13

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen sağ bek oyuncusu Sacha Boey'ye, Portekiz'den talip çıktı. İşte detaylar...

Galatasaraylı Yıldıza Bir Talip Daha Çıktı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Sacha Boey'in talipleri artmaya devam ediyor.

Portekiz'de yayın yapan Record sitesine göre; Sporting Lizbon kulübü, gelecek sezon sağ kanadını güçlendirmek için transfer listesine üç futbolcuyu aldı.

Sporting Lizbon, Sacha Boey ile ilgileniyor

Haberde, bu üç futbolcu içerisinde Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey de bulunuyor. Diğer oyuncular ise Tariq Lamptey ve Milan van Ewijk...

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de sezonun maçı! Beşiktaş-Galatasaray....
Habere Git

11 milyon Euro

Sarı-kırmızılı yönetimin, başarılı sağ bek oyuncu için 11 milyon Euro talep ettiği ve Portekiz kulübünün yapacağı resmi teklifi beklemeye geçtiği belirtildi. 

Birçok takım peşinde

Bilindiği üzere 22 yaşındaki sağ bek oyuncuyu Arsenal, Liverpool, Eintracht Frankfurt ve Crystal Palace gibi takımlar da kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Sacha Boey, bu sezon forma giydiği 28 karşılaşmada 1 gol ve 3 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Derbide takımların gol umudu Cenk Tosun ve Mauro Icardi!
Habere Git

Fransız oyuncu 26 Temmuz 2021 tarihinde Rennes'ten 1.15 milyon Euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler