Juventus'un Zaniolo İçin G.Saray'a Yaptığı Transfer Teklifi Belli Oldu

İsa Kethüda
03.08.2023 - 17:05 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 17:16

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo'ya ülkesi İtalya'dan transfer teklifi geldi... İşte detaylar...

Juventus'un Zaniolo İçin G.Saray'a Yaptığı Transfer Teklifi Belli Oldu

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda 2-2'nin rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris'i sahasında 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir bilgi ortaya atıldı. 

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'un, Zalgiris maçında hafif sakatlığı olduğu gerekçesiyle forma giyemeyen yıldız oyuncu için Galatasaray'a transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.

Candaş Tolga Işık, Zaniolo'nun transfer durumunu yöneticilere sordu

Konuyla ilgili gazeteci Candaş Tolga Işık, sarı-kırmızılı yetkililere Zaniolo-Juventus transfer durumunu sordu. Işık, yöneticilerden aldığı bilgi sonrası sosyal medya hesabı Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder transferi iptal mı oldu? Başkan duyurdu...
Habere Git

Juventus'un Zaniolo teklifi 24 milyon Euro

"Zaniolo konusunu yoğun istek üzerine "yetkililere" bizzat sordum. Son dakika bilgisini aktarıyorum: Juventus 24 milyon Euro'ya kadar gelmiş. 

Galatasaray, Zaniolo için 30 milyon Euro istiyor

Galatasaray 30 milyon Euro istiyor. Juventus'un bir oyuncu satıp rakamı arttırma ihtimali yüksek. Bu olursa oyuncu gönderilecek. Bekleniyor."

Zaniolo, 15 milyon Euro'ya transfer edildi

Bilindiği üzere Galatasaray, Zaniolo'yu geçen sezonun devre arasında Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılşığında transfer etmiş ve 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray'ın rekorunu kırdı
Habere Git

Zaniolo'nun Galatasaray'dan kazandığı ücret

Sarı-kırmızılı takım, İtalyan yıldıza 2022-2023 sezonu için net 900.000 EUR, diğer sezonlar için ise net 2.750.000 EUR sezonluk maaş ödeyeceğini duyurmuştu.

Galatasaray performansı

Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu yaşayan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, çıktığı 12 karşılaşmada 5 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler