Kerem Aktürkoğlu'na sürpriz talip!

02.09.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 18:17

Transfer haberleri. Spartak Moskova teklifini kabul etmeyen Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar.

Kerem Aktürkoğlu'na sürpriz talip!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve geçtiğimiz haftalarda Rus kulübü Spartak Moskova'dan transfer teklifi alan ancak Rusya'da oynamaya sıcak bakmayarak teklifi kabul etmeyen Kerem Aktürkoğlu'na sürpriz bir kulüp daha talip oldu.

Benfica, Kerem Aktürkoğlu ile anlaşmak üzere

Portekiz'de yayın yapan Record sitesine göre; Portekiz devi Benfica'nın, Kerem Aktürkoğlu ile ciddi şekilde ilgilendiği ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Bugün Portekiz'e gidecek 

Haberde, Portekiz kulübünün milli futbolcunun transferi için sarı-kırmızılı yönetimle görüşmelerini sürdürdüğü ve Kerem Aktürkoğlu'nun bugün Portekiz'e gitmesinin beklendiği ifade edildi. 

11 milyon Euro

Basında yer alan bilgilere göre Benfica'nın başarılı futbolcu için 11 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi.

Bu sezonki performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 6 karşılaşmada 2 gol ve 3 asist kaydetti.

Galatasaray kariyeri

2020 yılında 24Erzincanspor'dan ayrıldıktan sonra sarı-kırmızılı takım ile sözleşme imzalayan milli futybolcu, görev aldığı 179 karşılaşmada 46 gol ve 42 asistlik müthiş bir performans ortaya koydu. 25 yaşındaki futbolcu Galatasaray ile 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Bilindiği üzere Benfica geçtiğimiz günlerde teknik direktör Roger Schmidt ile yollarını ayırmıştı. Ayrıca Portekiz ekibinde bir başka Türk oyuncu Orkun Kökçüoğlu da forma giyiyor.

Kerem Aktürkoğlu, izinli olduğu gerekçesiyle A Milli Takım'ın bugünkü antrenmanında da yer almıyor.

Senin için hazırladığımız haberler