Guardiola 2023 hedefini açıkladı! Manchester City’den ayrılıyor

26.08.2021 - 17:56 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 18:01

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, 2022-23 sezonu sonunda görevini bırakacağını duyururken kariyer planını da açıkladı. İşte detaylar…

Guardiola 2023 hedefini açıkladı! Manchester City’den ayrılıyor

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig’de Manchester City ile geçen sezonun şampiyonu olan Pep Guardiola ilk kez ayrılık tarihini açıkladı. 50 yaşındaki teknik adam ESPN televizyonunun Brezilya yayınına konuştu. 

Manchester City ile sözleşme yenilemeyecek

Başarılı çalıştırıcı, 2022-23 sezonu sonunda City ile bitecek sözleşmesini uzatmayacağını duyurdu. Bu tarihten sonra kulüp kariyerine ara vereceğini söyleyen Guardiola, milli takım çalıştırabileceğini ifade etti. 

İlgini Çekebilir
Flaş iddia: Cristiano Ronaldo, İngiliz ekibiyle anlaştı! Ezeli rakip...
Habere Git

'Diğer teknik direktörlerden bir şeyler öğreneceğim'

İspanyol teknik adam, “Bu takımdaki 7 yılın ardından, durmam gerektiğini düşünüyorum. Bir ara vereceğim ve ne olacağını göreceğiz. Durup diğer teknik direktörlerden bir şeyler öğrenmeliyim. Duruma göre, Güney Amerika’da, Avrupa’da veya Copa America’da oynayan bir takım çalıştırabilirim. Bu deneyimi yaşamak istiyorum" dedi.

Sonraki durağı milli takım

2016’da göreve geldiği Manchester City ile 3 lig şampiyonluğunun yanı sıra Federasyon Kupası ve üst üste 4 Lig Kupası kazanan, ancak Şampiyonlar Ligi’nde zafere ulaşamayan Pep Guardiola, "Mümkünse bir sonraki durak ulusal takım olacak" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler