Guardiola adadan ayrılıyor! Juventus iddiası...

16.02.2020 - 02:00 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 02:00

Guardiola Manchester City'den ayrıldı mı, istifa mı edecek? İngiltere Premier Lig'e Manchester City, UEFA'dan gelen Avrupa'dan men cezası ile sarsıldı. Bu gelişmeler sonucu Pep Guardiola Manchester City'den ayrııyor mu, hangi takıma gidecek soruları araştırılmaya başlandı. Juventus iddiası da Guardiola için ortaya atılmıştı. İşte detaylar..

İspanyol teknik adam Pep Guardiola Manchester City'den ayrılıyor mu, istifa edecek mi? İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City, UEFA'dan aldığı cezayla sarsıldı. Pep Guardiola'nın teknik direktörlüğünü yaptığı İngiliz devi, Finansal Fair Play'e uymadığı gerekçesiyle Avrupa organizasyonlarından 2 yıl men cezası aldı. Bu gelişmeler sonrası Guardiola hangi takıma gidecek, Juventus iddiası gibi sorular futbolseverlerin merak konusu oldu. İşte detaylar...

UEFA'dan Manchester City'ye 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası!

İngiltere Premier Lig'in önemli takımlarından Manchester City, UEFA'dan aldığı cezayla sarsıldı. Pep Guardiola'nın teknik direktörlüğünü yaptığı İngiliz devi, Finansal Fair Play'e uymadığı gerekçesiyle Avrupa organizasyonlarından 2 yıl men cezası aldı. Bu gelişmeler sonrası Guardiola'nın takımdan ayrılabileceğine dair iddialar ise güçlendi.

 Guardiola'dan ayrılık açıklaması! 

Football Daily'e konuşan Pep, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum. Eğer Real Madrid'i geçemezsek, başkan gelip bana 'artık devam etmeyeceğiz' diyebilir. Böyle bir durumda da yoluma bakacağım" dedi. 

Serie A ekibi Juventus'un, sezon sonunda Pep Guardiola'yı takımın başına getirmek istediği iddia ediliyordu. 

 

Senin için hazırladığımız haberler