Guardiola eski öğrencisini listeye ekledi

Ali Bozkurt
03.06.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 21:48

Transfer Haberleri: Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, Bayern Münih forması giyen Joshua Kimmich’i transfer listesine ekledi. Detaylar...

Guardiola eski öğrencisini listeye ekledi

AJANSSPOR HABER

Pep Guardiola yönetiminde tarihte ilk kez art arda 4 Premier Lig şampiyonluğu yaşayan ilk kulüp olan Manchester City önümüzdeki sezonun kadro planlaması için transfer çalışmalarına başladı.

Eski oyuncusu listede

The Sun ve Bild’de yer alan habere göre; Manchestet City’nin teknik patronu Pep Guardiola’nın Bayern Münih forması giyen eski öğrencisi Joshua Kimmich’i kadrosunda görmek istediği iddia edildi. 

Bayern Münih’e transfer etmişti

İspanyol teknik adam Bayern Münich’te çalıştığı dönem Liepzig forması giyen Kimmich’i kadrosunda göstermek istemişti ve Alman futbolcu 8.5 milyon Euro bedelle Münih ekibine katıldı.

Barcelona ile rekabetteler

Haberde yer alan detaya göre Barcelona’nın yeni patronu Alman teknik adam Hansi Flick de başarılı orta saha futbolcusunu kadrosunda görmek istiyor. Tecrübeli teknik adam 2019-2021 yılları arasında Bayern Münih’i çalıştırdığı dönem Kimmich ile de birlikte çalıştılar. 

Belirsizliğini koruyor

2015 yılından bu yana Alman devinin formasını giyen Joshua Kimmich’in Münih ekibiyle olan sözleşmesi 2025 Haziran ayında son bulacak. Alman orta saha oyuncusunun sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı ise belirsizliğini koruyor. 

Bayern Münih performansı

Bayern Münih forması ile bugüne kadar 390 maça çıkan orta saha oyuncusu çıktığı maçlarda 42 gol atarken 104 gol pası verdi. Başarılı ortasaha oyuncusu Münih ekibi ile 1 Şampiyonlar Ligi, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 8 Bundesliga, 3 Almanya kupası altı Almanya Süper Kupası olmak üzere 20 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler