Guardiola: "Sakın şut çekme diye bağırdım"

07.05.2019 - 15:30 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 12:31

Manchester City'nin Leicester City'i 1-0 mağlup ettiği maçta Guardiola, Kompany'nin uzaktan yolladığı füzenin öncesinde içinden "Sakın şut çekme" diye bağırdığını itiraf etti.

Premier Lig'de Manchester City'nin Leicester City'i 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Kompany'nin olağanüstü golü çok konuşuldu.

Maçın ardından açıklamalar yapan İspanyol teknik adam, "Top Kompany'nin ayağındayken ne düşündünüz?" sorusuna "İçimden şut çekme, pas ver, pas ver!' dedim ama Vincent daha iyi bir karar verdi. Olağanüstü bir goldü" cevabını verdi.

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Guardiola "Sadece bir maç kaldı. Yine çok zor olacak. Brighton'ın Arsenal karşısında ne kadar iyi oynadığını gördük. O maça iyi hazırlanacağız. Umarım şampiyonluğu kazanacak şekilde oynarız. Özellikle medyada birçok kişi, Liverpool'un lider olmasını istedi bunu biliyorum ama o insanlar için üzgünüm" ifadelerini kullandı.Trabzonspor’un sezon başında Hapoel Beer Sheva’dan transfer ettiği Anthony Nwakaeme, her geçen gün yükselen formuyla dikkat çekiyor. Forma giydiği son sekiz maçın tamamında skora katkı yaparak bordo-mavililerin başarısında en önemli paya sahip olan Nijeryalı forvet için Romanya’dan itiraf geldi.

Nwakaeme İsrail’e gitmeden önce futbol hayatını bu ülkede sürdürüyor, Cluj takımının formasını giyiyordu. Cluj’dan ayrılmasının ardından futbolcunun, ülkenin dev ekibi Steaua Bükreş’e gitme ihtimalinin doğduğu ancak bunun gerçekleşmediği ortaya çıktı.

‘Başkan o parayı ödemek istemedi’

Steaua Bükreş’in o dönemki genel menajeri Mihai Stoica, başkan Gigi Becali’nin o dönem parayı ödemekten kaçındığını belirterek “Nwakaeme 1.5 milyon euro karşılığında Steaua Bükreş’e transfer olacaktı, ancak başkan bu parayı ödemek istemedi” dedi.

‘Türkiye’de müthiş oynuyor’

Futbolcunun Trabzonspor ile şu an müthiş bir performans sergilediği, bu sezon şu ana kadar 12 gol kaydettiği belirtilerek ‘Müthiş bir performans sergiliyor’ denildi, Rumen ekibinin bu yüzden pişman olduğu belirtildi. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler