Guardiola'dan Galatasaray açıklaması: "Gidin onlara sorun"

Ali Bozkurt
06.03.2024 - 14:08 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 14:11

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile oynanacak maç öncesinde yaptığı açıklamada Galatasaray göndermesi yaptı. Detaylar...

Guardiola'dan Galatasaray açıklaması: "Gidin onlara sorun"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda alınan 3-1'lik maçın rövanşında sahasında Danimarka ekibi Kopenhag ile mücadele edecek olan Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Guardiola, rakibinin zorluğunu Galatasaray'a sorun dedi. Detaylar...

Galatasaray maçını işaret etti

Pep Guardiola, Devler Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta mücadele eden Kopenhag hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. İspanyol teknik adam Kopenhag'ın Galatasaray ile oynadığı maçlarda gösterdiği iyi performansı hatırlatarak şunları söyledi:

''Galatasaray'a sorun''

"Kopenhag gerçekten iyi organize olmuş ve çok kompakt bir takım. Oradaki ilk maçta gerçekten iyiydik. Manchester United ve Galatasaray'a Kopenhag maçlarında ne olduğunu biliyoruz. Kopenhag, gerçekten çok güçlü bir ekip. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış olmamız güzel ve umarım tekrar çeyrek finale yükselebiliriz. Ancak Kopenhag'a saygı duyuyoruz ve her şeyin olabileceğini biliyoruz. İnsanlar, Kopenhag'ı yenmenin fazlasıyla kolay olduğunu söylüyorlar ama öyle değil. Kopenhag'ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray'a, Bayern Münih'e ve Manchester United'a sorun."

İlk maçı 3-1 kazandılar

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Kopenhag ile Manchester City karşı karşıya geldi. Parken'de oynanan maçta Manchester City, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakibi Kopenhag'ı 3-1 yenmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler