Pep Guardiola'dan ilginç çıkış: "Gidin Galatasaray'a sorun"

İsa Kethüda
14.02.2024 - 13:33 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 13:41

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı deplasmanda mağlup eden Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola maç sonrası açıklama yaptı.

Pep Guardiola'dan ilginç çıkış: "Gidin Galatasaray'a sorun"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Danimarka ekibi Kopenhag'ı 3-1 mağlup ederek rövanş karşılaşması için büyük avantaj sağlayan Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola açıklamalarda bulundu.

"Gidin Galatasaray'a sorun"

Kopenhag'ın Bayern Münih, Galatasaray ve Manchester United'ın oluştuğu gruptan çıktığını söyleyen ve bu galibiyetin hafife alınmaması gerektiğini ifade eden İspanyol çalıştırıcı, "İnsanlar Kopenhag'ı yenmenin fazlasıyla kolay olduğunu söylüyorlar ama öyle değil. Kopenhag'ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu gidin Galatasaray'a sorun.

"Kopenhag gerçekten zorlu bir rakip"

Kopenhag gerçekten zorlu bir rakip. Gerçekten iyi oynadık. Benim işim futbolcuları uyarmak ve onlara gerekli olan bilgileri aktarmak. Onlar da üzerine düşeni yaptılar. 

İlgini Çekebilir
Samandıra'da kritik toplantı! İsmail Kartal değişikliğe gidiyor...
Habere Git

"Umarım bu turu geçip çeyrek finale yükseliriz"

Sabırlı davrandık ve tüm oyuncularımız üst seviyede oynadı. Umarım bu turu geçip çeyrek finale yükseliriz" dedi.

Manchester City - Kopenhag maçı ne zaman?

Manchester City ile Kopenhag arasındaki son 16 turu rövanş mücadelesi 6 Mart Çarşamba günü oynanacak ve maç saat 23.00'te başlayacak. İngiliz ekibi turu geçmesi durumunda adını çeyrek finale yazdıracak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Onuachu ve Pepe'nin dönüş tarihi belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler