Guardiola’nın kızı Filistin’e destek yürüşünde!

Orhan Gülek
21.10.2023 - 19:29 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 19:32

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola’nın kızı Maria Guardiola sosyal medya hesabından Filistin’e desteklerini sürdürüyor. İşte detaylar…

Guardiola’nın kızı Filistin’e destek yürüşünde!

AJANSSPOR - HABER

Sosyal medya hesaplarından Filistin’e destek mesajları yayınlayan Maria Guardiola, Filistin’e destek yürüyüşüne katıldı. İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen destek yürüyüşüne katılan Maria Guardiola, sosyal medya hesabından o anlarım fotoğraflarını paylaştı. 

Geçen hafta mektup yayınlamıştı

Premier Lig takımı Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola’nın kızı Maria Guardiola, geçen hafta Filistin için mektup yayınlamıştı. Maria’nın mektubunda “Şimdi böyle mi davranacağız? Sırtımızı yaslayıp bir soykırımı televizyondan mı izleyeceğiz? Hayatımda ilk kez tarihteki zulümlerin nasıl gerçekleştiğini anladım. Asla geçmişimizden ders çıkarmıyoruz. Daha kaç Filistinlinin ölmesi gerekiyor.” ifadeleri yer almıştı.

Guardiola desteklerine devam ediyor

Maria Guardiola, hem sosyal medya hesabından hem de özel hayatında Filistin halkına desteklerini sürdürüyor. Filistin’e destek için yürüyüşlere katılan Maria Guardiola, bir yandan da sosyal medya aracılığı ile kitlelere mesaj vermeye çalışıyor.

Senin için hazırladığımız haberler