Guardiola’ya şok! WhatsApp grubundan atıldı...

07.01.2021 - 13:46 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 13:48

Manchester City menajeri Pep Guardiola, İspanya Milli Takımı'ndaki arkadaşlarından oluşan WhatsApp grubundan atıldı. İşte detaylar...

Guardiola’ya şok! WhatsApp grubundan atıldı...

AJANSSPOR - HABER

Pep Guardiola, siyasi olarak sergilediği görüş nedeniyle eski arkadaşları tarafından 1992 Olimpiyatları'ndaki kadrosunun WhatsApp grubundan çıkarıldı.

Pep, 1992 Olimpiyatları'nda İspanya ile altın madalya kazanma başarısı göstermişti. 1992 kadrosunun üyeleri ile birlikte WhatsApp grubuna dahil edilen tecrübeli teknik adam, Katalan bağımsızlığına ilişkin görüşlerini açıkça belirtmesi sonrası WhatsApp grubunun dışında bırakıldı.

Daha önce Guardiola, 2018'de Katalonya'daki siyasi tutukluları destek vermek adına sarı kurdele taktığı için İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 20 bin Pound'luk bir cezaya çarptırılmıştı.

Siyasi görüş ayrılıkları

Ayrıca, 2018 yapımı 'Play it again, Pep' belgeselinde de Guardiola'nın takım arkadaşlarıyla yaşadığı siyasi görüş ayrıklarından bahsediliyor. Belgeselde Guardiola, İspanyol takım arkadaşlarıyla, özellikle 92 Barcelona Olimpiyatları'nda da aynı kadroda yer aldığı Valencia’nın efsane kalecisi Santiago Canizares ile farklı görüşlere sahip olduklarından bahsediyor ve mesajlaşma grubunda istenmediğini anlatıyor.

Senin için hazırladığımız haberler