Guidetti’nin yerine Fenerbahçe efsanesi göreve getirildi

07.10.2024 - 14:36 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 14:40

Sıbistan Kadın Voleybol Milli Takımı, Giovanni Guidetti’den boşalan başantrenörlük görevi için Fenerbahçe’nin efsane ismi Zoran Terzic ile anlaştı. İşte detaylar...

Guidetti’nin yerine Fenerbahçe efsanesi göreve getirildi

Sırp medyasından Meridian Sport‘ta Miljana Rogač’ın haberine göre Sırbistan Kadın Milli Takımının başantrenörlüğü için Zoran Terzic ile anlaşma sağlandı.

2021’den sonra geri döndü

Haberde, Terzic’in Sırbistan Voleybol Federasyonu’nun davetini kabul ederek 2021 yılında kaldığı yerden devam etme kararı aldığı belirtilirken uzun süreli bir işbirliğinin temellerinin atıldığı bilgisine de yer verildi.

Zoran Terzic, dün Sırbistan Kadınlar Voleybol Ligi’nde oynanan TENT – Železničar maçını salondan izledi. Deneyimli koça Sırbistan Voleybol Federasyonu Başkanı Gyula Mester, Genel Sekreter Ivan Knezević ve müsabaka direktörü Danilo Mrda eşlik etti.

Fenerbahçe’de iki kupa kazandı

Fenerbahçe Opet’te 2018-2023 yılları arasında görev yapan Zoran Terzic, Sarı Melekler ile 2022-23 Şampiyonlar Kupası ve Sultanlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Son olarak Rusya Kadın Milli Takımını çalıştıran ve halen Rus ekibi Dinamo-Ak Bars’ın başantenörlüğünü üstlenen Terzic’in Sırbistan Milli Takım kariyerinde Olimpiyat gümüş ve bronz madalyasının yanı sıra 1 Dünya Şampiyonası ve 3 Avrupa Şampiyonası altın madalyası bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler