Güler yüzümü kimse suistimal etmesin mesajı!

Orhan Gülek
02.12.2021 - 12:30 | Son Güncellenme: 02.12.2021 - 12:42

Ajansspor muhabiri Burhan Can Terzi, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın icraatlerinin perde arkasını ve takımdaki son durumu sizler için kaleme aldı.

Güler yüzümü kimse suistimal etmesin mesajı!

Burhan Can TERZİ - TERZİNİN ATÖLYESİ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün en genç başkanlarından biri. Genç kuşağa çok yakın ama aynı zamanda camia içerisinde çok da tecübeli. Dolayısıyla her jenerasyonunun diline, tavrına, yaklaşımına yakın. 25 yaşındaki biriyle de, 70 yaşındaki biriyle de aynı dili konuşabiliyor, yaklaşım ölçüsünü çok iyi ayarlayabiliyor. Daima güler yüzlü, pozitif olmaya çalışıyor. Anlaşmazlık yaşadığında da "Bu konuda anlaşmamakta anlaşalım" diyerek konuyu tatlıya bağlayarak kapatmasını biliyor. 

Dün Burak Elmas, Galatasaray'ı takip eden gazetecilerle başkan olduktan sonra ilk defa sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Her zaman bildiğimiz Burak Elmas'tan bir farkı yoktu. Başkan olunca yaklaşımlarında bir değişiklik olmadığını gösterdi.

Burak Elmas, tekrarlanan hatalara müsamaha göstermiyor

Ancak bazı mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. Mesela yönetim sözcüsü Remzi Sanver'in sözüne karşılık başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'in farklı bir açıklama yapmasının hatırlatılması üzerine başkan Burak Elmas, bir hata ikinci defa tekrarlanırsa bunun bir yaptırımı olacağının mesajını verdi. Bu aslında Burak Elmas'ın genel tavrı. Hatalardan ders çıkarıyor ancak hataların tekrarlanması karşısında daha radikal kararlar alabiliyor. 

Başkan menajerleri aradan çıkardı

Başkan Burak Elmas, yaz dönemi yaşadığı bir hadisenin ardından menajerleri aradan çıkardığını ve bizzat görüşmeleri kendinin yaptığını söyledi. Başkanı bu hamlemeye sürekleyen olay benim istihbaratıma göre Stanciu olayıydı. Galatasaray'ın yaz döneminde 10 numara için birinci sırasında yine bir Rumen oyuncu Nicolae Stanciu vardı. Aradaki menajerler Galatasaray'a başka, Slavia Prag'a başka rakam söylüyor. Başkan bu duruma çok sinirleniyor ve gidip Cicaldau transferini bizzat bitiriyor. 

Nihat Başkan ve kurullar birbirinden ayrı mı?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF ile yaşanan problemlerin çoğunun başkan Nihat Özdemir'in altını oymaya çalışan bir ekipten kaynaklı olduğunun mesajını veriyor. TFF kurullarıyla başkan Nihat Özdemir'i birbirinden ayıran bir yaklaşım var. Ancak Burak Elmas'ın başkan olmadan önceki tavrının bu olmadığını biliyoruz. Belki de bizzat göreve gelince bazı olayları daha net görmüş olabilir ancak iki farklı yaklaşım karşısına çıkacaktır. 

Bu başarı Barış Nane'nin!

Galatasaray'da son dönemde neredeyse futbolda olduğu kadar basketbolda da bir sinerji oluştu. Bu hafta Yeni Malatya deplasmanından daha çok Beşiktaş ile oynanan basketbol maçında heyecan yaşandı. Ayrıca futbol takımı oyuncuları, teknik direktör Fatih Terim ve birçok üye de maçtaydı. Derbinin kazanılmasının ardından birçok güzel kare paylaşıldı. Galatasaray erkek basketbol takımı şu an ligde 7 galibiyet 3 mağlubiyetle 3'üncü sırada. Bu sinerjinin sağlanması için denetim kurulu üyesi Barış Nane gece gündüz çalıştı. Darısı diğer branşlara diyelim...

Senin için hazırladığımız haberler