Gümüşdağ, Başakşehir'e Avrupalı ortak arıyor

01.09.2020 - 13:00 | Son Güncellenme: 01.09.2020 - 13:03

Başakşehir son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir başkanı Gümüşdağ, Başakşehir'e Avrupalı ortak arıyor. Gümüşdağ ortaklık konusunda geçen yıllarda Çinli ve Katarlı taliplerin olduğu belirtilmişti. İşte detaylar...

Gümüşdağ, Başakşehir'e Avrupalı ortak arıyor

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, Avrupalı ortak peşinde. Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, Dünya Gazetesi Genel Koordinatörü Yönetmeni Vahap Muyar'a yaptığı açıklamada, "Hayalim Başakşehir’e Avrupalı ortak almak" dedi. Munyar, Gümüşdağ ile yaptığı görüşmeyi bugün köşe yazısında kamuoyuna duyurdu.

Sırada uluslararası başarı

Gümüşdağ, "Hayalim Başakşehir’e yabancı ortak çekmek. Türk futbol endüstrisi yabancı yatırımcı çekmeli. Hedefimde Avrupa’dan yabancı ortak çekmek var. Yabancı ortakla birlikte Başakşehir’i uluslararası başarıya taşımamız lazım" dedi. Körfez ülkeleri ve Ortadoğu’dan da ortak düşünülebileceğini kaydeden Gümüşdağ, önceliğinin Avrupalı olduğunu vurguladı.

"Benim hayalimde Avrupalı ortak var"

Başakşehir'e ortaklık konusunda geçen yıllarda Çinli ve Katarlı taliplerin olduğu belirtilmişti. Özellikle Çinliler'e yüzde 30'luk bir satış için önemli mesafe kat edilmiş ama sonuçlandırılamamıştı.

Medipol Başakşehir, geride kalan sezonu şampiyon tamamlayarak, Süper Lig'in 6. şampiyonu olarak adını tarihe yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler