Günay Güvenç: "Bizi başkalarından ayıran şey..."

23.03.2020 - 00:02 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 00:04

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da forma giyen Günay Güvenç, evde günlerin nasıl geçtiğini anlattı. Günay Güvenç, koronavirüs sebebiyle verilen arayı nasıl geçiriyor? İşte açıklamaları...

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da forma giyen kaleci Günay Güvenç, koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen lig arasında yaptıklarını anlattı. Kendisini fit tutmaya çalıştığını anlatan Güvenç, "Başkalarının sağlığına saygı göstermemiz lazım" vurgusu yaptı.

Haber Global'e konuşan Günay Güvenç'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Günay Güvenç: "Bizi başkalarından ayıran vatan sevgimiz"

"Bilindiği gibi ülkemiz koronavirüse karşı bir mücadele içinde. Bizi başkalarından ayırt eden en büyük şey vatan sevgimiz. Biz daha büyük sorumluluk altında olmalıyız. Türkiye'de yaşlı abilerimizi, ablalarımızı korumak için önlem almamız lazım. Dışarı çıkmamamız lazım. Evde kalmamız lazım. İhtiyaçlarımız için çıkarsak lütfen dikkat edelim. Çıkarsak bile tek çıkalım. Eve gelince ise anahtarı ve kapıyı dezenfekte edelim. Ben öyle önlem alıyorum."

Günay Güvenç: "Başkalarının sağlığına karşı saygılı olalım"

"Şu an ben Gaziantep'de ailemle birlikteyim. En fazla balkona çıkıyorum. Sorumluluk altındayız. Herkese karşı sorumluluğumuz var. Başkalarının sağlığına karşı da saygı göstermemiz lazım. Bir kişiden bir şey olmaz demeyin, olabilir. Virüsün özelliği bu. Nasıl geldiğini ve nasıl etki edeceğini kimse bilmiyor. Durum belli, gittikçe artıyor. Lütfen bize verilen talimatlara uyalım. Ben bireysel olarak spora evde devam ediyorum. Fiziksel olarak, kondisyon olarak ne gerekiyorsa onu yapıyorum. Antrenman kadar olmasa bile bunu yapıyoruz. Bizce de lig 17 Nisan'da başlayacak gibi duruyor ama antrenmana odaklanmış durumdayız." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler