Gaziantep FK'da Günay Güvenç, Trabzonspor maçını değerlendirdi

Orhan Gülek
18.09.2022 - 19:38 | Son Güncellenme: 18.09.2022 - 19:42

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Gaziantep FK'da kaleci Günay Güvenç maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Gaziantep FK'da Günay Güvenç, Trabzonspor maçını değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer rakibini 3-2 devirdi. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 90+8'de Marc Bartra kaydetti.

 

Maç sonu Gaziantep FK'da kaleci Günay Güvenç açıklamalarda bulundu.

"Türk futbolunda ilginç şeyler oluyor"

Dış etkenler maçın önüne geçtiğini ifade eden Güvenç "Biraz farklı konuşacağım. Deplasmana geliyoruz. İlginç şeyler oluyor. Ben 10-11 senedir Türkiye'de futbol oynuyorum. Totel kalitemiz çok düşük. Türk futbolunda ilginç şeyler oluyor. Dış etkenler maçın önüne geçiyor. Bizim futbolu herkes eleştirebilir. Biz bazılarına göre belki geriye yaslandık. Ama maçı 2-2'de götürüyoruz. Orada bazı şeyleri doğru yapıyoruz. Başka şeyler yapsak kazanabilirdik doğru." dedi.

İlgini Çekebilir
Bartra 90+8'de atıyor, Fırtına kopuyor
Habere Git

"Bu nasıl devam edecek bilmiyorum"

3 haftadır son dakikalarda gol yediklerini söyleyen Güvenç "Ben hayatta duyduğum şeylere inanmam. Saha içinde görüyoruz, soyunma odasında gidip bakıyoruz, hakeme söylüyoruz. Ne yazık ki olmuyor. Bu nasıl devam edecek bilmiyorum. Burada kazanmak ve kaybetmek önemli değil. Bazı şeylerin düzelmesi lazım. İlk yarıda penaltı... Bunun standardı nedir? Hakem arkadaşlarımız kötü maç yönetmek istemez ama burada emek var. 2-0 öndeyiz neden 2-2'e geldi. Bu bizim içimizde hal edeceğimiz şeyler. Herkes yerde kalkamıyoruz. Biz nasıl ayağa kalkacağız? Totel kalite olarak yapamıyoruz. Fazla konuşma istemiyorum. Çok üzgünüz. 3 haftadır son dakikalarda gol yiyoruz. Kendimizi sorgulamamız gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler