Günay Güvenç: Sneijder'dan yediğim golden sonra yerin dibine girmek istedim

Feride Kara
29.01.2022 - 20:13 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 21:18

Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen kaleci Günay Güvenç röportajda kariyeri hakkında açıklamalar yaparken yediği golleri de yorumlamayı ihmal etmedi.

Günay Güvenç: Sneijder'dan yediğim golden sonra yerin dibine girmek istedim

AJANSSPOR HABER

A Spor ekranlarında verdiği röportajla Gaziantep Futbol Kulübü kalecisi Günay Güvenç eski takımı Beşiktaş, en çok çekindiği forvet ve Sneijder'den yediği gol hakkında konuştu. İşte Güvenç'in açıklamaları 

Sneijder'den yediğim golde yerin dibine girecektim

Günay Güvenç: "Futbolda en üzüldüğüm an, Beşiktaş - Galatasaray derbisinde Sneijder'den yediğim gol. O an yerin dibine girebilseydim girerdim. Çok üzüldüm gerçekten. Neyse ki kazanmıştık.

Beşiktaş taraftarı beni iyi hatırlar

Göztepe beni bonservisimle isterken Ahmet Başkan beni üzülerek verdi ama ben gitmek istedim bir kariyer çizmek istedim. Beşiktaş taraftarı beni iyi hatırlar ama Antep'te Nkoudou ile yaşadığımız olay beni çok üzdü. Beşiktaş taraftarı haklı olabilir ama böyle olmasa daha güzeldi. Geçti gitti şu an Gaziantep'te oynuyorum çokta mutluyum.

İlgini Çekebilir
Ghezzal, şampiyonluk Sergen sayesinde dedi, Karaveli'ye zaman verdi...
Habere Git

Türkiye'nin en iyi kalecisi?

Uğurcan. Performansıyla yolu açık olsun kardeşimin. Üstüne koya koya gider inşallah. Dünyada ise Manuel Neuer.

En çok zorlayan forvetler

En çok zorlayan oyuncu Alanyaspor ve Fenerbahçe'de oynayan Cisse. Vucut dili ayak bileği beni çok şaşırtıyordu. Topu nereye vuracağını kestiremiyordum. Bir de Göztepe'den Adis Jahovic çok iyi bir forvet yakında arkadaşım. İnsallah goller atar da Göztepe alt sıralardan çıkar.

Senin için hazırladığımız haberler