Galatasaray'ın Günay Güvenç Transferinde Pürüz Çıktı!

29.07.2023 - 08:52 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 09:09

Yıldız transferlerle dikkat çeken Galatasaray, ligde 3 yerli kuralı için Günay Güvenç'i transfer etmeye yakındı. Fakat transferde pürüz çıktı. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Günay Güvenç Transferinde Pürüz Çıktı!

Kadrosuna kattığı yıldız isimler ile yeni sezonda lig ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, TFF tarafından bildirilen yerli kuralı kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor. 11'inde 3 yerli oyuncu bulundurmak zorunda olan Sarı-Kırmızılılar, kaleye Günay Güvenç'i transfer etmek istedi.

Muslera'nın krallığı yıkılıyor

Fernando Muslera 13 sezondur Galatasaray'ın 1 numarası konumunda. Bu sezon 3 yerli kuralına takılan Sarı-Kırmızılı takım, ilerideki yabancı kalitesini bozmamak için kaptanın krallığına son vermeyi planladı. Yıllar sonra ilk kez Galatasaray'ın ligdeki as kalecisi yerli olabilir.

Günay Güvenç ile anlaşıldı

Kaleci transferi için harekete geçen Dursun Özbek yönetimi, Gaziantep FK'nın kaptanı Günay Güvenç'i radarına aldı. Kulüp ve futbolcu ile görüşmeler yapıldı ve anlaşma sağlandı.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, İstanbul'a Geldi! İşte o anlar...
Habere Git

Batuhan Şen + para karlığında anlaşma tamam

Galatasaray, Gaziantep FK ile Batuhan Şen + 400 bin Euro bonservis bedeli üzerinden anlaştı. Ayrıca Günay Güvenç de Gaziantep'ten 108 bin Euro'luk alacağını sildi.

Günay transferinde pürüz çıktı

Galatasaray'ın her konuda anlaştığı Günay Güvenç transferinde pürüz çıktı. Sarı-Kırmızılılar'ın neden yeni transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurmadığı belli oldu.

Batuhan Şen Gaziantep'e gitmek istemedi

Fanatik'in haberine göre Günay Güvenç için Gaziantep FK ile yapılan anlaşma gereği Batuhan Şen'i Gaziantep'e göndermesi gereken Galatasaray, 24 yaşındaki eldiveni ikna edemedi. Sarı-Kırmızılılar'da kalmak isteyen Batuhan Şen, Günay transferinin gerçekleşme süresini uzattı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, gurbetçi Panzer'i bitirdi!
Habere Git

İkna süreci devam ediyor

Galatasaraylı yetkililerin genç file bekçisi ile yaptığı görüşmelerin devam ettiği bildirilirken, ikna sürecinin tamamlanmasının ardından taraflar arasında resmi imzaların atılacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler