Gündemdeki isim Daum’dan dikkat çeken cevap: “Gizli…”

11.06.2021 - 20:40 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 20:52

Dış haberler... Son dönemde Fenerbahçe ile adı anılan tecrübeli antrenör Christoph Daum, EURO 2020'yi ve Türkiye Milli Takımı'nı değerlendirdi. İşte detaylar...

Gündemdeki isim Daum’dan dikkat çeken cevap: “Gizli…”

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Türkiye'de ve Almanya'da çeşitli kulüpleri çalıştıran emektar antrenör Christoph Daum, İtalya - Türkiye maçı öncesi ulusal basına konuştu. A Milli Takım'ın geçiş oyunlarına kolay adapte olduğunu belirten futbol insanı, karşılaşmanın Türkiye adına iyi geçeceğini düşünüyor.

"Topu kazandıktan sonra..."

Almanya'da yayın yapan Münchner Merkur TZ'ye konuşan Daum: "Top bulundurma ve oyuna hakimiyet sağlamayla öne çıkan bir takım değil. Ancak topu kazandıktan sonra hızla ileri çıkıyor. Türkiye'yi bu kadar tehlikeli yapan da işte bu." ifadelerini kullandı. 

"Bir kez daha gösterebiliriz..."

Türkiye'nin İtalya'ya karşı şansının olabileceğini ileri süren antrenör:  "Şimdi Roma'da İtalya'ya karşı oynuyorlar. Türk oyuncular tamamen motive olacak ve şöyle diyecekler: Şimdi neler yapabileceğimizi bir kez daha gösterebiliriz." şeklinde konuştu.

Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi 2 dönem, Bursaspor'u 1 sezon çalıştıran antrenörün adı; tekrar Fenerbahçe kulislerinde konuşuluyor. 

Senin için hazırladığımız haberler