Şenol Güneş, Azerbaycan'dan Aldığı Teklifi Açıkladı

Akın Ungan
09.08.2023 - 22:12 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 22:21

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Azerbaycan'dan daha önce aldığı teklifi açıkladı. Detaylar.

Şenol Güneş, Azerbaycan'dan Aldığı Teklifi Açıkladı

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadele öncesi basın toplantısı düzenledi. Toplantıda teknik direktör Şenol Güneş gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güneş, daha önce Azerbaycan'dan aldığı bir teklif üzerine gelen soruya cevap verdi.

"Beşiktaş'a gelirken de çalışmamayı düşünebilirdim"

Azerbaycan'dan teklif alıp almadığı üzerine konuşan Şenol Güneş, "Ben biraz tutucuyum. Çok fazla transfer yapan bir hoca değilim. Azerbaycan'da olmaktan mutluyum. Çalışma olarak olmasa bile bazen fikir alışverişinde bulunabiliriz. Şu an hayatımda bir proje yok. Bir takıma gitmek, çalışmak, hatta Beşiktaş'a gelirken de çalışmamayı düşünebilirdim" dedi.

"Geçmişte oldu"

Sözlerine devam eden Güneş, geçmişte Azerbaycan'dan teklif aldığını açıkladı. Deneyimli teknik adam, "Geçmişte oldu. Şu anda bunu konuşmak bir şey getirmez. Kulübümden, camiadan çok memnunum. Türkiye'den antrenörler buraya gelebilir, Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelebilir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Güneş konuştu! İşte Ghezzal ve Cenk Tosun'un son durumu
Habere Git

Şenol Güneş konuyla ilgili son olarak, "Biraz daha iç içe olursak, futbol tecrübesi olarak ilişkileri geliştirebiliriz. Daha fazla adım atmak gerekir. Bizde ekonomi daha fazla ön planda. Tesisler daha iyi. Ama zaman zaman bizim burada kaybetmemiz her şeyin mükemmel olduğunu göstermez. Neftçi Bakü'nün eksiklerini kullanmak isterim. İstekli bir maç olacak" açıklamasını yaptı.

Uçan: "Beşiktaş'ın layık olduğu yer gruptan çıkmak"

Düzenlenen basın toplantısında Beşiktaşlı orta saha Salih Uçan da açıklamalarda bulundu. Uçan, "Tirana maçını iyi atladık. Şimdi Bakü ile karşılacağız. Güzel bir sonuç alarak evimizde turu geçmek istiyoruz. Beşiktaş'ın layık olduğu yer gruptan çıkmak. Adım adım ilerleyeceğiz" diye konuştu.

"Kontratımla ilgili, haklının acelesi yok"

Sözleşmesi hakkında gelen soruya cevap veren Salih Uçan, "Kontratımla ilgili, haklının acelesi yoktur. Sabırlıyız, bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fransız ekip Beşiktaş’ın forvetine talip oldu! Teklif...
Habere Git

"Futbolda her maç çok zordur"

Uçan, "Hoca ile görüşmelerimiz oluyor. Takımla ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Bireysel olarak fikir alışverişimiz olmadı. Elimden gelen her şeyi vermek istiyorum. Her maç çok zor. Geçen sene kupa maçımız vardı. 2-0 mağlup duruma düşmüştük, sonra kazanmayı bildik. Konya maçında ise 2-0 öndeydik, bir anda 3-2 oldu maç. Futbolda her maç çok zordur" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler