Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in imza tarihi belli oldu

27.10.2022 - 10:37 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 11:46

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta eski teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşma sağlandı. Peki ne zaman imza atacak? Detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in imza tarihi belli oldu

AJANSSPOR HABER

Hatayspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayıran Beşiktaş, geçtiğimiz dönemlerde takımı yöneten Şenol Güneş ile tekrardan anlaşma sağladı. Güneş'in imza günü ve ilk idman tarihi belli oldu. Detaylar...

İmza tarihi belli oldu

Gürler Akgün'ü haberine göre, Şenol Güneş için bugün bürokrasi işleri tamamlandıktan sonra 70 yaşındaki teknik adam sağlık kontrolün geçip resmi imzayı atacak. Güneş, imzadan sonra yarın sabah takımka ilk idmana çıkacak ve pazar günü de ilk resmi açıklamasını yapacak.

İkinci Güneş dönemi

2015-2019 yılları arasında da Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevini üstlenmiş olan Şenol Güneş, ikinci kez siyah-beyazlı ekibin başına geçti. Şenol Güneş, Beşiktaş ile ilk döneminde 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşarken, Şampiyonlar Ligi’nde de namağlup lider olarak üst tura yükselmeyi başarmıştı.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael Beşiktaş'a veda etti!
Habere Git

Şenol Güneş son olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı çalıştırmış, 10 Eylül 2021 tarihinde görevinden ayrılmıştı.

Yardımcısı belli oldu

Skorer'de yer alan habere göre, Beşiktaş ile anlaşma sağlayan deneyimli teknik adam Şenol Güneş'in yardımcılığını Eren Şafak yapacak. 39 yaşındaki teknik adam, 2015-17 yılları siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş'in yardımcısı olarak 87 maça çıktı. Beşiktaş 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste mutlu sona ulaştı. Şafak ayrıca A Milli Takım 'da Şenol Güneş döneminde 2019-21 yılları arasında analiz sorumlusu görevini üstlendi.

Senin için hazırladığımız haberler