Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Rachid Ghezzal'la Görüştü

İsa Kethüda
01.06.2023 - 09:28 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 09:35

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, son günlerde takımdan ayrılacağı konuşulan Rachid Ghezzal'la bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Rachid Ghezzal'la Görüştü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edilen Rachid Ghezzal ile yola devam etmek istiyor. Tecrübeli teknik adam, Cezayirli yıldızla özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Şenol Güneş'ten Ghezzal'a güvenoyu

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş’la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rachid Ghezzal’ın son iki maçta ve yaz hazırlık kampında eski günlerine döneceğine inanan Şenol Güneş, tecrübeli oyuncuya güvenoyu verdi. 

"Önümüzdeki sezon eski Ghezzal’ı herkese izleteceğine inanıyorum"

Siyah-beyazlı hocanın, “Sen bu takımın en kariyerli ve yetenekli oyuncularından birisin. Geçmişte yaptıkların da ortada. Şanssız sakatlıklar yüzünden yeterince oynayamadın ama önümüzdeki sezon eski Ghezzal’ı herkese izleteceğine inanıyorum” ifadelerini kullandığı aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay'dan Erdal Sarılar'a cevap: İşine baksın
Habere Git

Cezayirli oyuncunun verdiği destek nedeniyle Şenol Güneş’e teşekkür ettiği ve gelecek sezon gerçek performansını ortaya koyacağını dile getirdiği vurgulandı.

Öte yandan, Beşiktaş’ta birer kez Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Rachid Ghezzal bu sezon sadece 11 maçta forma giyse de 2 gol, 3 asiste imza attı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminin Icardi planı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler