Hull City, Beşiktaş'ın İstediği Ozan Tufan'ın Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
27.12.2022 - 09:43 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 10:01

Transfer haberleri... İngiltere Championship takımlarından Hull City, Beşiktaş'ın istediği Ozan Tufan'ın bonservis fiyatını belirledi. İşte detaylar...

Hull City, Beşiktaş'ın İstediği Ozan Tufan'ın Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı istiyor

Siyah-beyazlı takımda Valerien Ismael'in görevinden ayrılmasının ardından yerine gelen teknik direktör Şenol Güneş, eski oyuncusu Ozan Tufan'ı takımında görmek istiyor.

Ozan Tufan: “Kulübümle anlaşırsanız gelirim hocam” 

Kara Kartal'ın kadrosuna katmak istediği Ozan Tufan’ı teknik direktör Şenol Güneş bizzat aradı. Tecrübeli futbolcu da, üzerinde büyük emeği olan Güneş’e “Kulübümle anlaşırsanız gelirim hocam” yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe yeni yıla mutlu girmek istiyor! Rakip Hatayspor...
Habere Git

Şenol Güneş'in Ozan'ı neden istediği belli oldu

Sabah'ta yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı yönetim, Hull City ile görüşmelere başlarken, Güneş'in eski öğrencisini neden kadrosunda görmek istediği de belli oldu.

Hull City Ozan Tufan'ın bonservisini açıkladı

Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğine İngiliz kulübü, "2.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyoruz" dedi. 

Şenol Güneş'in, 27 yaşındaki futbolcuyu istemesinin birkaç sebebi var.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Rockets'ı Alperen Şengün taşıdı! Müthiş performans...
Habere Git

İki yönlü oynayabiliyor

Orta saha oyuncularından istediği verimi alamayan Güneş, performansları itibariyle Gedson Fernandes dışındaki hiçbir isimden memnun değil. Atiba, Necip, Salih, Dele Alli gibi isimler forma şansı bulmalarına karşın vasat kaldılar. Tecrübeli teknik adam Ozan Tufan gibi oyunu iki yönlü oynayabilecek, savunmaya da hücuma da gerekli katkıyı verecek bir ismi Gedson'un yanına eklemek istiyor. Orta sahalarından şut tehdidi, hücum aksiyonu alamayan Güneş, ayrıca Ozan'ın yerli olmasının da kadro seçiminde avantaj olacağı düşünüyor.

Ozan Tufan 4 gol attı

Sezon başında Fenerbahçe'den 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, İngiltere Championship'te 22 karşılaşmada görev aldı. 27 yaşındaki oyuncu Sarı-Siyahlı formayla çıktığı maçlarda ise 4 gol atma başarısı gösterdi. Tufan'ın, asist katkısı bulunmuyor.

Fenerbahçe'de iki kez kadro dışı kaldı

Bilindiği üzere milli futbolcu, Fenerbahçe'de iki kez kadro dışı kalmış ve daha sonra İngiliz ekibine transfer olmuştu. 2025 yılına kadar sözleşme imzalayam Ozan Tufan'ın, 1 sene de opsiyonu bulunuyor. 11 milyon Euro'ya kadar yükselen değeri güncel olarak 3.5 milyon Euro seviyelerine kadar geriledi.

İlgini Çekebilir
Flaş yorum: "Halil Umut Meler’in bir dayak yemediği kaldı"
Habere Git

Salernitana'nın listesinde

Öte yandan, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Salernitana kulübü de Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler