Şenol Güneş Kararını Verdi! İşte Takımda Kalacak Ve Gidecek İsimler

İsa Kethüda
29.03.2023 - 08:46 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 10:28

Beşiktaş haberleri... Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta gelecek sezon kadroda kalacak ve gidecek isimler belli olmaya başladı. İşte detaylar..

Şenol Güneş Kararını Verdi! İşte Takımda Kalacak Ve Gidecek İsimler

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, takımda kalacak ve gidecek oyuncular ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Skorer'de yer alan habere göre; sözleşmeleri bitecek olan Kevin Nkoudou, Dele Alli ve Atiba Hutchinson’u gözden çıkaran Teknik Direktör Şenol Güneş; Cenk Tosun, Arthur Masuaku, Nathan Redmond ve Tayfur Bingöl’ün gelecek sezonun kadrosunda yer almasını istiyor.

 Bir gole daha katkı yaparsa kaptan Cenk Tosun’un sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonu aktif hale gelecek.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Kuntz'a gönderme: "Arda Güler varken İsmail mi girer oyuna?"
Habere Git

Cenk Tosun, kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek

MLS ekibi Chicago Fire’dan gelen resmi teklifi geri çeviren Cenk Tosun, kariyerine kesin olarak Beşiktaş’ta devam edecek. 

Kara Kartal, Masuaku ile 3 senelik sözleşme yapacak

İki maçta daha ilk 11’de forma giyerse Masuaku’nun 2,2 milyon Euro'luk satın alma koşulu da yerine gelmiş olacak. Kartal, Demokratik Kongolu sol bekle yıllığı 1,3 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme yapacak.

Tayfur Bingöl için Alanyaspor’la sezon sonu masaya oturulacak

1,5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Tayfur Bingöl için Alanyaspor’la sezon sonu masaya oturulacak.

İlgini Çekebilir
Kuntz ile olmuyor! Şifre net: Terim-Güneş
Habere Git

Beşiktaş'ın Tayfur Bingöl teklifi belli oldu

Siyah-beyazlılar opsiyonu 1 milyon Euro düzeyine çekerek Tayfur’un bonservisini almayı hedefliyor. Sabah'ta yer alan habere göre ise; Siyah-beyazlılar, kiralık sözleşmesinde 1.5 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan 30 yaşındaki başarılı orta sahanın kulübüne 500 bin Euro önerdi. Akdeniz ekibi ise söz konusu rakamın 2 katını talep etti.

Şenol Güneş, Redmond’un kalmasını istiyor

Teknik patron Şenol Güneş, Redmond’un da kadroda tutulmasını istiyor. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonu bitecek İngiliz futbolcuyla anlaşma zemini arayacak. 

Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Redmond’a yeni imza attırılacak. Ancak 29 yaşındaki futbolcu, Premier Lig’e dönmeye de sıcak bakıyor. Redmond’un iyi bir teklif alması durumunda Beşiktaş’a veda ederek ülkesine dönebileceği ifade ediliyor

Senin için hazırladığımız haberler