Milot Rashica, Dinamo Kiev maçının ilk 11'ine yazıldı

Akın Ungan
23.08.2023 - 08:32 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 08:48

Beşiktaş'ın yeni transferi Milot Rashica, Pendikspor maçında beğeni topladı. Şenol Güneş, Rashica'yı Dinamo Kiev maçının 11'ine yazdı. İşte detaylar...

Milot Rashica, Dinamo Kiev maçının ilk 11'ine yazıldı

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, sağ kanat pozisyonuna önemli bir takviyede bulundu. Geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak tamamlayan ve Sarı-Kırmızılılar'ın bonservisini almak istediği Milot Rashica, Beşiktaş'a imza attı. Kosovalı futbolcu, Siyah-Beyazlı forma ile ilk maçına Pendikspor karşısında çıktı.

Pendikspor maçında beğeni kazandı

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Dolmabahçe'de Pendikspor'a karşı oynanan maçın 60. dakikasında oyna giren yeni transfer, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Oyuna Valentin Rosier'in yerine dahil olan Rashica, sağ kanada getirdiği hareketlilik ile beğeni topladı.

Dinamo Kiev maçında sahada olacak

Milliyet'te yer alan habere göre Beşiktaş teknik heyeti, Milot Rashica'nın performansını beğendi. Teknik direktör Şenol Güneş ve ekibi, yeni transferi UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Dinamo Kiev'e karşı sahaya sürmeye karar verdi.

İlgini Çekebilir
Arat meşaleyi yaktı Çebi'ye seçim çağrısı yaptı
Habere Git

Rashica 11'de

Turun ilk ayağını deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş'ta Milot Rashica, ilk 11'de yer alacak. Güneş'in, Rashica dışında ilk 11'de önemli bir değişikliğe gitmeyeceği kaydedildi.

Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta?

Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasındaki UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçı Rromanya'da, Superbet Arena-Giuleşti Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma 24 Ağustos Perşembe günü, saat 20.00'de başlayacak.

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler